Zelf online keuken samenstellen

Binnen 5 minuten een overzicht

Stel zelf online je keuken samen

Als je op zoek bent naar een keuken, wil je inspiratie opdoen en sowieso binnen het budget blijven. Wij helpen je graag.

Door middel van het beantwoorden van een aantal vragen stel je snel en simpel je keuken samen en weet je direct wat deze gaat kosten!  

Van de perfecte deur tot jouw ideale apparatuur: binnen 5 minuten direct de laagste prijs in een handig overzicht. 

Het stappenplan
 

1. Kies je opstelling

Het samenstellen van een keuken begint bij de opstelling. Deze vormt de basis van jouw keuken. Iedere vorm heeft eigen voordelen op het gebied van functionaliteit, ruimte en inrichting. Kies een opstelling welke het beste bij jouw (nieuwe) huis past.

2. De kastruimte

Na de opstelling volgt de indeling van de ruimte. Bedenk hierbij hoeveel kast- en werkruimte je nodig hebt en deel de keuken op basis hiervan in. Bij deze stap is het ook handig om te bedenken wat voor soort keukenkasten het beste bij de keuken passen.

Ja, ik stel zelf mijn ideale keuken samen!

Stel zelf je keuken samen

Budget planner formulier
voorwaarden*
(Je kunt jezelf hier op ieder moment voor afmelden)

Zijn alleen onderkasten voldoende of wil je extra opbergruimte creëren door bovenkasten toe te voegen? Indien je voor een hoekkeuken hebt gekozen, wil je de ruimte in de hoek zo goed mogelijk benutten. Dit kan bijvoorbeeld door een functionele carrouselkast. Laden, medicijnkasten en opbergplanken behoren ook tot de mogelijkheden. 

3. De keukenfronten

Het uiterlijk van de keuken wordt voor een groot deel bepaald door de keukenfronten. Deze spelen een belangrijke rol met het uitdragen van de gewenste keukenstijl. Ga je voor modern en strak of meer landelijk met een kaderdeur? Ook met kleur kan je variëren om het design volledig aan te passen op jouw smaak. Kies zelf je deur en je ziet direct wat deze kost.

4. Het werkblad

Het werkblad versterkt het effect van de keukenfronten. Kies wat het beste past bij de stijl van jouw keuken, maar denk ook aan functionaliteit en het onderhoud. Met kinderen in huis kan het verstandig zijn om voor een stevige, onderhoudsarme optie te gaan. De mogelijkheden zijn oneindig: Van kunststof tot graniet en composiet

5. Keukenapparatuur

Ook het kiezen van keukenapparatuur is een essentieel onderdeel bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken. Kies jij voor de meest geavanceerde opties of zijn apparaten met standaardopties voldoende voor jou? Dit hangt volledig af van jouw kookgedrag. We hebben drie voordelige apparatensets voor je samengesteld. Er past er altijd één past bij jouw kookwensen. Elke set bevat minimaal een koelkast, vaatwasser, oven/magnetron, fornuis en afzuigkap. Uiteraard hebben we ook losse apparaten van verschillende merken in ons assortiment. 

6. De puntjes op de i

Tot slot moet je ook aan de details denken. Een designkraan, LED-verlichting of een afvalsysteem in een keukenkastje; allemaal elementen die je keuken helemaal af maken. 

Ja, ik stel zelf mijn ideale keuken samen!

Stel zelf je keuken samen

Budget planner formulier
voorwaarden*
(Je kunt jezelf hier op ieder moment voor afmelden)