Wat is Kuchen Direct?

Waar staan wij voor?

Küchen Direct: onze visie op keukens

Jouw perfecte keuken. Daarover heb je vast al veel nagedacht. Misschien al een kleur gekozen, een stijl of een soort keukenblad. In ons gratis keukenmagazine kun je heel veel voorbeeldkeukens bekijken en vind je veel tips welke handig zijn voordat je een bezoek brengt aan de showroom. 

In de showrooms van Küchen Direct kun je je nog eens extra laten inspireren en ideeën opdoen. Omdat jij prima weet wat je wilt, geven wij je alle ruimte om zelf op onderzoek uit te gaan. Kijk lekker rond in onze showroom. Heb je hulp nodig? Dan staat er altijd een deskundige adviseur voor je klaar.

De kwaliteit van Duitse keukens

Wanneer je een keuken gaat uitzoeken is kwaliteit het allerbelangrijkste. Van je nieuwe keuken moet je immers jarenlang kunnen genieten. Duitse betrouwbaarheid gecombineerd met maatwerk is onze basis. Want nergens anders dan in Duitsland beschikt men over zoveel vakkundigheid en kennis als het gaat om keukens.

Een keuken kopen: kies alles zelf

Küchen Direct zorgt ervoor dat een keuken kopen heel overzichtelijk wordt. Eerst bepaal je de grote lijn en kies je een keuken op basis van je eigen smaak en persoonlijke voorkeuren. Vervolgens is het tijd om je keuze te verfijnen. Van fronten en grepen tot een werkblad, apparaten en zelfs accessoires voor styling: jij kiest alles wat bij jou stijl past!

Vraag ons om deskundige hulp 

Natuurlijk helpen we je graag bij het samenstellen van de perfecte combinatie. Zo heeft je keuken straks niet alleen de uitstraling die je zocht, maar is hij ook optimaal functioneel. Vanzelfsprekend kun je hiervoor onze kennis en ervaring inschakelen. Jouw manier van koken, de indeling van de ruimte en de apparatuur die je wilt gaan gebruiken: met behulp van deze factoren bepalen we samen de ideale keukenopstelling.

Een helder beeld voordat je beslist

Wanneer je een keuken kiest, wil je al van tevoren een goed beeld hebben van hoe deze eruit zal gaan zien. Onze 3D tool maakt ‘m bijna levensecht! Je keuken wordt door onze adviseur ingetekend in jouw interieur en dat maakt het nog makkelijker om te beslissen. Het kopen van een keuken doe je niet zomaar even, daarom vinden wij het erg belangrijk dat je optimaal geïnformeerd bent.

 Kies voor duidelijkheid en betaalbaarheid

Wij van Küchen Direct vinden het niet alleen belangrijk dat jij een keuken vindt die helemaal naar wens is. Ook mag je duidelijkheid en eerlijkheid over prijs verwachten. Je wilt immers niet teveel betalen en precies weten waar je aan toe bent. Bij Kuchen Direct hoef je dan ook niet meer aan de onderhandeltafel. Kies verschillende elementen en je ziet direct wat de totaalprijs is. Je krijgt dus altijd direct de laagste prijs! Voor ons is het de normaalste zaak van de wereld.

 

Küchen Direct samengevat: 

• Direct de laagste prijs

• Makkelijk zelf samenstellen; online of in de winkel

• Extra service opties bepaal je zelf

• Altijd voorgemonteerde kwaliteitskeukens