Over ons – Küchen Direct

Waar staan wij voor?

Onze visie op keukens

Jouw perfecte keuken. Daarover heb je vast al nagedacht. Misschien al een kleur gekozen, een stijl of een soort keukenblad. In de showrooms van Küchen Direct kun je je nog eens extra laten inspireren en ideeën opdoen. Omdat jij prima weet wat je wilt, geven wij je alle ruimte om zelf op onderzoek uit te gaan. Kijk lekker rond in onze showroom. Kun je wel wat hulp gebruiken? Dan staat er altijd een deskundige adviseur voor je klaar. Maar alleen als jij dat wilt of nodig vindt natuurlijk.

Waarom je voor ons kiest

De kracht van Küchen Direct

1. De kwaliteit van Duitse keukens
Wanneer je een keuken gaat uitzoeken is kwaliteit het allerbelangrijkste. Van je nieuwe keuken moet je immers jarenlang kunnen genieten. Duitse betrouwbaarheid gecombineerd met maatwerk is onze basis. Want nergens anders dan in Duitsland beschikt men over zoveel vakkundigheid en kennis als het gaat om keukens. Maak je keuze, je doet het altijd goed! 

2. Een keuken kopen: kies alles zelf
Küchen Direct zorgt ervoor dat een keuken kopen heel overzichtelijk wordt. Eerst bepaal je de grote lijn en kies je een keuken op basis van je eigen smaak en persoonlijke voorkeuren. Vervolgens is het tijd om je keuze te verfijnen. Van fronten en grepen tot een werkblad, apparaten en zelf accessoires voor styling: alles kies je volledig in stijl! 

3. Vraag ons om deskundige hulp
Natuurlijk helpen we je graag bij het samenstellen van de perfecte combinatie. Zo heeft je keuken straks niet alleen de uitstraling die je zocht, maar is hij ook optimaal functioneel. Vanzelfsprekend kun je hiervoor onze kennis en ervaring inschakelen. Jouw manier van koken, de indeling van de ruimte en de apparatuur die je wilt gaan gebruiken: met behulp van deze factoren bepalen we samen de ideale keukenopstelling.

4. Een helder beeld voordat je beslist
Wanneer je een keuken kiest, wil je al van tevoren een goed beeld hebben van hoe deze eruit zal gaan zien. Onze 3D tool maakt 'm bijna levensecht! Je keuken wordt ingetekend in jouw interieur en dat maakt het nog makkelijker om te beslissen. Het kopen van een keuken doe je niet zomaar even, daarom vinden wij het erg belangrijk dat je optimaal geïnformeerd bent.

5. Kies voor duidelijkheid en betaalbaarheid
Wij van Küchen Direct vinden het niet alleen belangrijk dat jij een keuken vindt die helemaal naar wens is. Ook mag je duidelijkheid en eerlijkheid over prijs verwachten. Je wilt immers niet teveel betalen en precies weten waar je aan toe bent. Voor ons de normaalste zaak van de wereld. Kies daarom verschillende elementen en je ziet direct wat de totaalprijs is. Neem je budget als uitgangspunt en met een simpele rekensom weet je exact wat de mogelijkheden zijn. Geen onnodige onderhandelingen, gewoon meteen de beste prijs. Zo hoort het.

Over Küchen Direct

  • De ongeëvenaarde kwaliteit van Duitse keukens
  • Trendy designs, hoogwaardige apparatuur en stijlvolle accessoires
  • Zelf je keuken kiezen zonder opdringerige adviseurs
  • Advies en hulp wanneer je het nodig hebt
  • Je nieuwe keuken levensecht in 3D uitgetekend
  • Nooit onduidelijkheid over de prijs

Spreekt onze aanpak je aan? Breng dan eens een bezoek aan één van onze showrooms of stel je vraag over jouw keuken direct aan een van onze adviseurs via onze chatfunctionaliteit.

Klantenervaring
Trustpilot

8.8

Deel ook uw ervaring met onze klanten en help ons u te helpen!

Schrijf een review

Nieuwsgierig of andere klanten de mening delen?

Terug naar overzicht
  • Direct de laagste prijs
  • Makkelijk zelf samenstellen, online of in de winkel
  • Extra service opties bepaal je zelf
  • Altijd voorgemonteerde kwaliteitskeukens