Gratis Magazine Keuken Ideeën!

Gratis keukenmagazine boordevol inspiratie

Inspiratie nodig voor je nieuwe keuken?

Je bent op zoek naar jouw perfecte keuken. Daar heb je vast al veel over nagedacht. Misschien al een kleur in gedachten, een bepaalde stijl of een soort keukenblad.

In ons gratis keukenmagazine kun je heel veel voorbeeldkeukens bekijken en vind je veel tips welke handig zijn voordat je een bezoek brengt aan de showroom.

  • 44 pagina's vol inspiratie en keukenideeën
  • Binnen 72 uur kosteloos thuisbezorgd
  • Een uitgebreid overzicht met heel veel keuze in stijlen, kleuren en elementen
  • Binnenkijken bij klanten
  • Foodtrends en culinaire hotspots

Helder over prijzen

In het magazine vind je heldere overzichten van keukenkasten inclusief maten en prijzen in één overzicht.

Ook de voorbeeldkeukens zijn volledig geprijsd zodat je direct ziet wat de kasten, werkblad, apparatuur en accessoires kosten. 

Ja, ik wil een magazine vol keuken inspiratie!

Vraag gratis magazine aan

Vraag gratis magazine aan
Ik wil me aanmelden voor de Kuchen Direct nieuwsbrief*
(Je kunt jezelf hier op ieder moment voor afmelden)

Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het versturen van het gratis magazine!

De kwaliteit van Duitse keukens

Wanneer je een keuken gaat uitzoeken is kwaliteit het allerbelangrijkste. Je wil immers jarenlang kunnen genieten van je nieuwe keuken. De betrouwbaarheid van Duitse keukens gecombineerd met maatwerk is de basis van Küchen Direct. Want nergens anders dan in Duitsland beschikt men over zoveel kennis en vakkundigheid als het gaat om de productie van keukens.

Een keuken kopen: kies alles zelf

Küchen Direct maakt een keuken kopen heel overzichtelijk. Eerst bepaal je de grote lijn en kies je een keuken op basis van je persoonlijke voorkeuren en eigen smaak. Vervolgens is het tijd om je keuze te verfijnen. Van fronten en grepen tot een werkblad, apparaten en zelfs accessoires voor de styling: jij kiest alles wat bij jou stijl past!

Vraag ons om deskundige hulp 

Natuurlijk helpen we je graag bij het samenstellen van de perfecte keuken. We kunnen adviseren zodat je keuken straks niet alleen de uitstraling heeft die je zocht, maar wordt deze ook optimaal functioneel.

Vanzelfsprekend kun je hiervoor onze kennis en ervaring inschakelen. Jouw manier van koken, de indeling van de ruimte en de apparatuur die je wilt gaan gebruiken: met behulp van deze elementen bepalen we samen de ideale keukenopstelling.