U-keukens - Küchen Direct

U-keukens

U-keukens zijn ideaal voor de echte keukenprinsen en -prinsessen. Met vaak een flinke werkruimte is een u-keuken namelijk erg praktisch voor mensen die zich graag in de keuken bevinden. Daarbij biedt een dergelijke keuken veel opbergruimte. Veel mensen kiezen er bij een u-keuken dan ook voor om geen bovenkasten te nemen maar bijvoorbeeld wandplanken aan de muur. Met je eigen potten en kookboeken op de plank maak je je keuken persoonlijk.

Hoe plaats je een U-keuken in de ruimte?

Een U-keuken neemt snel veel plaats in. Dit hoeft echter niet altijd zo te ogen. Je kunt bijvoorbeeld ook een u-keuken tegen twee wanden plaatsen. De derde vleugel van de keuken komt dan vrij te staan en vormt daardoor een speelse bar. Op deze manier creëer je een open keuken. Wanneer je visite hebt kun je op deze manier tijdens het koken ook gezellig contact houden met je gasten.

Een andere manier om een speelse opstelling te creëren voor een U-keuken, is om een deel van de opstelling te integreren in een wand. Hierdoor oogt de keuken ruimtelijker en geeft je de mogelijkheid apparatuur op een mooie manier weg te werken.

Tips voor het kopen van een U-keuken

Bij een U-keuken is het erg belangrijk dat je goed nadenkt over de indeling. Omdat het vaak een grote keuken is, zijn er tal van mogelijkheden. Doe inspiratie op met ons gratis keukenmagazine en vind talloze ideeën op het gebied van keukenstijlen, kastindeling en apparatuur. Denk ook alvast na over wat je fijn en niet fijn vindt aan je huidige keuken.

Wanneer je een goed beeld hebt van de mogelijkheden kun je samen met onze specialisten je U-keuken gaan visualiseren door middel van een 3D-tekening. Zo krijg je een goed beeld van hoe jouw droomkeuken er daadwerkelijk bij jou thuis uit komt te zien.