U-keukens - Küchen Direct

U-keukens

Een U keuken is ideaal voor de echte keukenprinsen en –prinsessen. Met vaak een flinke werkruimte is deze erg praktisch voor mensen die zich graag in de keuken bevinden. Daarbij biedt een U keuken veel opbergruimte. Daarom kiezen veel mensen bij deze keuken voor wandplanken aan de muur boven het werkblad in plaats van bovenkasten. Met je eigen potten en kookboeken op de plank maak je je keuken persoonlijk en helemaal af. Lees meer en laat je inspireren over de mogelijkheden die je hebt met een U keuken.

Een U keuken met bar

Een keuken met U vorm neemt snel veel ruimte in beslag. Door verschillende mogelijkheden kun je de keuken echter kleiner laten ogen. Plaats bijvoorbeeld twee delen tegen de wand en één deel los in de ruimte. Dit vormt dan een U keuken met bar en zorgt voor een speelse uitstraling. Zet tal van leuke keukenspullen op dit vrijstaande deel waardoor je direct een gezellige sfeer creëert. Ook is deze keuken U-opstelling ideaal voor als je graag met gasten in de keuken zit waarbij zij genieten van een lekker drankje, terwijl jij zorgt voor een heerlijke maaltijd.

Een geïntegreerde U keuken

Nog een andere mogelijkheid binnen U keukens is om een deel te integreren in de wand. Dit oogt speels, ruimtelijk en geeft je de mogelijkheid om apparatuur op een mooie manier weg te werken. Een U keuken met raam is ook leuk, omdat je dan juist het raam kunt betrekken bij de keuken. Plaats bijvoorbeeld in de vensterbank kruidenplantjes waardoor deze genoeg licht krijgen, maar je ze ook direct kunt gebruiken voor het bereiden van maaltijden. Welke keukenopstelling je ook kiest: met een U keuken heb je altijd genoeg opbergruimte en werkruimte!

Aanschaf tips voor een U keuken

Bij een U keuken is het erg belangrijk dat je goed nadenkt over de indeling, omdat het vaak een grote keuken is die veel ruimte in beslag neemt. Met deze keuken heb je namelijk tal van mogelijkheden. Waar plaats je de drie keukendelen? Wil je een los deel of alles aan elkaar? Neem je bovenkasten? Veel opties dus waar je van tevoren al over na kunt denken. Denk ook na over wat je fijn vindt aan je huidige keuken en wat je graag wilt veranderen. Op deze manier kunnen onze keukenspecialisten je goed helpen en inspireren over de mogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen.

Laat je inspireren

De aanpak van Küchen Direct is eenvoudig: direct de laagste prijs. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent. Ook kun je eenvoudig je keuken zelf samenstellen. Onze keukenspecialisten helpen je graag met het creëren van je droomkeuken. Om het plaatje compleet te maken kunnen onze keukenspecialisten je droomkeuken visualiseren door middel van een 3D-ontwerp. Zo weet je precies wat je krijgt en hoe de keuken in de ruimte past. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier ons gratis keukenmagazine aan, zodat je thuis eens rustig kunt bekijken wat er allemaal mogelijk is.