Keukens met bar - Küchen Direct

Keukens met bar

Een keuken met een bar is het helemaal. Veel mensen vinden het leuk om tijdens het koken te kunnen kletsen met gasten of familie. Als je familie of vrienden dan ergens verderop aan een eettafel zitten is dat minder gezellig. Daarom is een keuken met een bar erg handig en ook gewoon heel gezellig. Lekker kletsen, dineren en koken tegelijk. In de ochtend is een keuken met bar ook erg handig om te ontbijten en de krant te lezen.

Toevoeging aan je huis

Een bar in je keuken is een super leuke toevoeging aan je huis. Een bar isnamelijk super makkelijk te realiseren, het past zelfs in een kleine keuken. Het leuke van een bar in je huis is dat je er veel sneller even aan gaat staan om gezellig iets te drinken. Bij een bar denk je misschien aan een grote bar met enorme krukken maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Een bar van een meter lang met twee stoere krukken er bij veranderen je hele keuken al.

Een bar maakt je huis veel gezelliger en je kunt veel verschillende sferen neerzetten. Een vintage bar is bijvoorbeeld super gaaf, maar een moderne bar is ook erg mooi. Je kunt natuurlijk ook een combinatie maken van deze twee populaire stijlen.

Kleine ruimte

Klein maar fijn. Is jouw keuken niet aan de grote kant dan je nog steeds een leuke bar maken. Misschien je zou je de keuken automatisch op de hoek laten eindigen maar door een carré keuken te maken krijg je juist de gelegenheid om een bar te maken. Het enige waar je op moet letten, is de ruimte waarin je hem plaatst. Maak de bar niet te breed en te lang in een kleinere ruimte.

Tips voor keukens met bar

5 tips voor het kopen van een barkruk.

1. Bepaal de vorm en kleur van de barkruk.
2. Wie zijn de gebruikers van de barkruk?
3. Wat is optimale zithoogte van de barkruk?
4. Moet je barkruk een rugleuning hebben?
5. Moet je barkruk een dik zitkussen hebben?

Wil je iets comfortabeler zitten aan je bar, kies dan barstoelen in plaats van barkrukken.