Keukens met bar - Küchen Direct

Keukens met bar

Kies voor een keuken met een bar en je hebt meteen gezelligheid in huis. Staat je partner te koken, dan schuif je gezellig bij het kookeiland met bar aan om bij te kletsen. Je gasten genieten van een hapje een drankje terwijl jij een geweldige maaltijd bereidt. Een bar maakt van je keuken de centrale plek in huis waar geleefd wordt.

Kies je stijl

Bij Küchen Direct  realiseren we een keuken met bar in elke gewenste keukenstijl. We maken de keuken en de bar op maat in bijvoorbeeld een moderne, landelijke of industriële stijl, precies zoals jij het voor ogen hebt. We houden rekening met de zit- en loopruimte zodat je comfortabel van je keukenruimte gebruik maakt.

Ook voor de kleine keuken

Wil je graag een keuken met bar, maar ben je bang dat jouw ruimte daar te klein voor is? Geen zorgen, want juist in een kleine ruimte kan een bar een praktische oplossing zijn. Je kunt de bar als eettafel gebruiken, waardoor een aparte tafel niet nodig is en je zo ruimte bespaart. Bij Küchen Direct helpen we je graag met de beste en meest efficiënte indeling voor een gezellige keuken met bar.

De barkruk

Een onderdeel dat bij een keukenbar hoort, is natuurlijk de barkruk. Deze is verkrijgbaar in talloze modellen die de de ruimte helemaal afmaken. Bij de keuze van de kruk is het van belang dat je bedenkt hoe je deze gaat gebruiken. Gebruik je de bar als eettafel? Kies dan bijvoorbeeld voor een comfortabele kruk met een rugleuning. Verder bepaalt ook de ruimte aan de bar wat het formaat van je barkruk gaat worden.

Breng een bezoek aan onze winkel

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een keuken met bar in jouw woonruimte? Kom dan eens langs in een van onze winkels voor de nodige inspiratie. Onze adviseurs laten je graag alle mogelijkheden zien en beantwoorden al je vragen.