Hoekkeukens – Küchen Direct

Hoekkeukens

Een hoekkeuken is, zoals de naam al aangeeft, een keuken met een hoekopstelling. Ondanks de hoek biedt deze keuken veel mogelijkheden voor het creëren van werkruimte. Zo kun je aan de ene zijde van de hoekkeuken je kookplaat en afzuigkap plaatsen. Terwijl je daar heerlijk aan het koken bent, heb je aan de andere zijde veel werkruimte over om de rest van de maaltijd te bereiden. Dit is dus erg praktisch! Lees meer en laat je inspireren over de verschillende opstellingen die mogelijk zijn met een hoekkeuken.

Hoekkeukens bieden veel mogelijkheden

Vaak horen we dat men het zonde vindt dat de hoek van een hoekkeuken minder praktisch is. Echter is dat tegenwoordig niet meer aan de orde. Een bekende oplossing is de carrouselkast. De plateaus hiervan zijn uitermate geschikt om potten en pannen in op te bergen. Met een draai aan de carrousel zijn alle producten gemakkelijk te bereiken! Nog een oplossing die op dit moment erg populair is bij hoekkeukens, is het Le Mans hoekkastsysteem. Dit systeem heeft plateaus die in zijn geheel uit de kast draaien. Zo heb je niet alleen een goed overzicht, maar schijnt er ook volop licht op je spullen.

Handige tips bij het kopen van een hoekkeuken.

Wanneer je in je hoekkeuken meer dan voldoende kastruimte hebt, kies dan voor wandplanken in plaats van bovenkasten. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect en door de spullen op de planken geef je je hoekkeuken een persoonlijke tint. Deze toepassing is ook mooi bij een hoekkeuken met bar. Door een bar en wandplanken creëer je een gezellige, ruimtelijke keuken. Heb je een kleine hoekkeuken? Plaats dan wel bovenkasten, omdat dit zorgt voor genoeg opbergruimte.  

Laat je inspireren

De aanpak van Küchen Direct is eenvoudig: direct de laagste prijs. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent. Ook kun je eenvoudig je keuken zelf samenstellen. Onze keukenspecialisten helpen je graag met het creëren van je droomkeuken. Om het plaatje compleet te maken kunnen onze keukenspecialisten je droomkeuken visualiseren door middel van een 3D-ontwerp. Zo weet je precies wat je krijgt en hoe de keuken in de ruimte past. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier ons gratis keukenmagazine aan, zodat u thuis eens rustig kunt bekijken wat er allemaal mogelijk is.