Hoekkeukens – Küchen Direct

Hoekkeukens

Een hoekkeuken biedt veel mogelijkheden voor het creëren van werkruimte. Zo kunt u aan de ene zijde van de hoekkeuken uw kookplaat en afzuigkap plaatsen. En terwijl u daar heerlijk aan het koken bent, heeft u aan de andere zijde veel werkruimte over om de rest van de maaltijd te bereiden. Erg praktisch dus!

Hoekkeukens bieden mogelijkheden

We horen vaak dat men het zonde vindt dat de hoek van een hoekkeuken niet goed benut wordt. Echter is dat tegenwoordig niet meer aan de orde. Door slimme oplossingen zoals hoeklades of een Le Mans hoeksysteem gaat er nauwelijks meer ruimte verloren. Hoeklades passen tot helemaal achterin de hoek van de keuken. Zo gaat er zo min mogelijk ruimte verloren.

Een andere oplossing is wat beter bekende carrouselkast. De plateaus zijn uitermate geschikt om je potten en pannen op te bergen. Met een draai aan de carrousel zijn alle artikelen gemakkelijk te bereiken! Een oplossing die op dit moment erg populair is bij hoekkeukens, is het Le Mans hoekkastsysteem. Dit systeem heeft plateaus die in zijn geheel uit de kast draaien. Zo heb je niet alleen een goed overzicht, maar schijnt er ook volop licht op je spullen.

Handige tips bij het kopen van een hoekkeuken

Wanneer u in uw hoekkeuken meer dan voldoende kastruimte heeft, kunt u er voor kiezen om in plaats van bovenkasten te kiezen voor wandplanken. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect en door de spullen op de planken geef je hoekkeuken een persoonlijke tint.

Wanneer je een hoekkeuken kiest die wat donkerder van kleur is, is het belangrijk dat je de rest van je keuken licht houdt. Zo blijft de keuken toch ruimtelijk ogen. Een andere mogelijkheid is om de bovenkasten een andere kleur te geven dan de onderkasten. Zo oogt de keuken minder kolossaal.

De aanpak van Kuchen Direct is eenvoudig: Direct de laagste prijs. Geen ontransparante kortingen maar direct weten waar u aan toe bent. Ook kunt u eenvoudig uw keuken zelf samenstellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier ons gratis keukenmagazine aan zodat u thuis eens rustig kunt bekijken wat er allemaal mogelijk is.