Keuken trends - Küchen Direct

De laatste trends op het gebied van keukens

Keuken Trends

Er zijn vele ontwikkelingen op het gebied van keuken trends. Küchen Direct houdt jou graag helemaal up-to-date van de laatste ontwikkeling op gebied van stijl en techniek. 

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken?

De verwachte keukentrends van 2020

Het einde van het jaar nadert! Ben jij al bezig met plannen voor het nieuwe jaar? Een verbouwing, openstaande klusjes in huis of misschien zelfs een nieuwe keuken? Dan wil jij vast weten wat de nieuwe keukentrends worden van 2020.

Wat zijn de voor- en nadelen?

Wel of geen kookeiland?

Een kookeiland staat bij veel mensen hoog op het verlanglijstje. En dat is niet vreemd, want een kookeiland is niet alleen heel handig en functioneel. Juist vanwege het uiterlijk is het echt een aanwinst voor je keuken. Overweeg je in je nieuwe keuken een kookeiland te plaatsen? Weeg alle voor en tegens tegen elkaar af en maak de juiste keuze.

Wat past het best bij jouw huishouden?

Wel of geen hoogglans keuken?

Neem je wel of geen hoogglans keuken nu je voor een nieuwe keuken gaat? Het is een overweging die alles te maken heeft met designsmaak en de vrees voor vlekken en vette vingers. Neem een aantal zaken goed in overweging wanneer je overweegt om een hoogglans keuken te kiezen.

Modern strak en greeploos, iets voor jou?

Greeploze keukens

Uw keuken kan op alle fronten greeploos worden ingericht. Dankzij een strakke afwerking kunnen vrijwel alle kasten en keukenapparaten zonder handvat worden ontworpen. Op het gebied van inbouwapparaten zijn afgelopen jaren grote stappen gezet. Ook benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is?

Zo blijf je bij de tijd..

De trends van dit moment

Keukens komen in allerlei vormen en maten. Er zijn inmiddels talloze keukentypes met unieke inrichtingen. Keukentrends zorgen voor nieuwe inspiratie op het gebied van ontwerp en stijl. In dit artikel lees jij alles over de huidige keukentrends.