Keukens van Duitse kwaliteit – Küchen Direct

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe keuken met een hoog kwaliteitsniveau

Waarom kiezen voor een Duitse keuken?

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe keuken met een hoog kwaliteitsniveau, zul je op verschillende plekken horen dat Duitse keukens uitblinken in kwaliteit. Maar waardoor komt dat precies? En welke eigenschappen geven die Duitse keukens zo’n onberispelijke kwaliteit? Lees alles over de kwaliteit van de Duitse keuken of stel je vraag online aan een adviseur.

Kwaliteitsmaterialen en top afwerking
Duitsland heeft een rijke historie als het gaat om de ontwikkeling en bouw van keukens. Nog altijd zijn de grootste keukenfabrikanten gevestigd in Duitsland en hier liggen ook hun roots. Dat geldt voor de wereldwijd bekende topmerken, maar ook voor middelgrote fabrikanten, vaak familiebedrijven. Daar waar internationaal veel meubel- en keukenfabrikanten hun productie verplaatsten naar lagelonenlanden, zijn de meeste Duitse fabrikanten keukens in eigen land blijven produceren. Het afwerkingsniveau is dus bijzonder hoog vanwege het vakmanschap en de doorlopende, strenge kwaliteitscontroles. Deutsche Gründlichkeit, noemt men het ook wel. Of je nu een moderne of een klassieke keuken zoekt, kiest voor hoogglans of greeploos: je vindt altijd een Duitse kwaliteitskeuken die bij jou past en waarvan de kwaliteit nooit ter discussie staat.  

Functioneel en stijlvol design
Duitse keukenfabrikanten staan niet alleen bekend om hun kwaliteit. Ook als het gaat om keukeninnovaties, is Duitsland een absolute koploper. Van slimme opbergoplossingen tot aandacht voor ergonomie, duurzaamheid en design: in Duitsland gebeurt het! Wanneer je kiest voor een Duitse keuken, ben je dus verzekerd van een eigentijds en doordacht design dat optimaal functioneel is.

Küchen Direct werkt samen met de beste keukenfabrikanten in Duitsland en garandeert daarom: 

  • Feilloze kwaliteit door de allerhoogste productienormen
  • De beste materialen en grondstoffen
  • Deskundige voor montage
  • Een snelle levering, binnen twee weken een volledig gemonteerde keuken in huis
  • De beste service en uitgebreide garantie

Daarnaast weet je ook qua prijs direct waar je aan toe bent en heb je alle vrijheid om zelf je keuzes te maken in stijlen, kleuren en apparatuur. Alleen als jij dat wilt, staat een adviseur klaar om je te helpen of advies te geven.