Keuken tips – Küchen Direct

Handige tips voor bij het kopen van een keuken

Keuken Tips

Een keuken kopen doe je niet zomaar. Wij hebben daarom wat handige keuken tips voor jou op een rij gezet. 

 

bereken wat jij nodig hebt voor je perfecte keuken

Bepaal het budget voor je keuken

Ben je van plan je bestaande keuken grondig te verbouwen of ga je verhuizen? Een nieuwe keuken is een fijn vooruitzicht. Het is steeds meer de centrale plek in huis waar je kookt, eet en met vrienden en familie bij elkaar komt.

Een keuken monteren, hoe doe je dat?

Tips bij het monteren van je keuken

Het aanschaffen van een nieuwe keuken is ontzettend leuk, maar de montage kan af en toe lastig zijn. Welke dingen kun je zelf monteren in je nieuwe keuken en bij welke zaken is het beter om professionele hulp in te zetten? Je leest het hier.

Welke opstelling past bij jou?

Hoe kies je de juiste keukenopstelling?

Een keuken kan in verschillende vormen worden ingebouwd. Iedere vorm heeft eigen voordelen op het gebied van functionaliteit, ruimte en inrichting. De verschillende stijlen stellen jou in staat om altijd een keukentype te kiezen dat ideaal aansluit bij jouw wensen.

Welk keukenblad past bij jouw keuken?

Hoe kies ik het juiste keukenblad?

Een keukenblad bepaalt niet alleen voor een groot deel de uitstraling van je keuken. Ook heeft elk materiaal zijn eigen eigenschappen. Daarom is het belangrijk goed na te denken over welk aanrechtblad past bij jouw specifieke situatie. En natuurlijk bij je budget! We zetten de belangrijkste soorten keukenbladen en hun eigenschappen voor je op een rij.

Ook benieuwd wat er allemaal mogelijk is?

Tips bij het uitkiezen van je keukenkastjes

Een belangrijk element bij het ontwerp van een nieuwe keuken is het uitkiezen van keukenkastjes. Je wilt voldoende ruimte voor servies en de losse keukenapparaten. Daarbij worden keukenkastjes gebruikt om pannen en ander kookgerei op te slaan. Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden bij deze keukenkastjes waardoor je vele kanten op kunt. Op basis van jouw wensen stellen we uw droomkeuken samen. In dit artikel vind jij enkele tips bij het uitkiezen van keukenkastjes.

Waar moet je op letten?

Hoe deel je de keuken efficiënt in?

De ruimte waarin je nieuwe keuken geplaatst gaat worden, wil je graag zo efficiënt mogelijk gebruiken. Door kastjes, lades en apparatuur op de juiste plek te plaatsen, kun je overzichtelijk werken en vermijd je onnodig lopen of handelen. Kijk om te beginnen eens kritisch naar je huidige keuken en bedenk wat je in de nieuwe situatie graag anders zou willen. Met een aantal slimme tips werk je in je nieuwe keuken fijner en overzichtelijker dan ooit!

Degelijk en Duits

Keukens van Duitse kwaliteit

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe keuken met een hoog kwaliteitsniveau, zul je op verschillende plekken horen dat Duitse keukens uitblinken in kwaliteit. Maar waardoor komt dat precies? En welke eigenschappen geven die Duitse keukens zo'n onberispelijke kwaliteit? Lees alles over de kwaliteit van de Duitse keuken of stel je vraag online aan een adviseur.

Hoe maak je de juiste keuze?

Zoveel soorten keukenbladen

Een keukenblad bepaalt niet alleen voor een groot deel de uitstraling van je keuken. Ook heeft elk materiaal zijn eigen eigenschappen. Daarom is het belangrijk goed na te denken over welk aanrechtblad past bij jouw specifieke situatie. En natuurlijk bij je budget! We zetten de belangrijkste soorten keukenbladen en hun eigenschappen voor je op een rij.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een nieuwe keuken?

Een nieuwe keuken kopen: tips

Een nieuwe keuken kopen is leuk, maar je doet het waarschijnlijk maar een paar keer in je leven. De keuzes die je hierbij moet maken kunnen af en toe best lastig zijn, want je wilt natuurlijk een keuken kopen die voldoet aan al je wensen. Om je te helpen bij een keuken kopen, geven we een aantal tips, zodat je weet waar je op moet letten en met welke dingen je rekening moet houden.

Wat doet kleur met je keuken?

Kleuren in de keuken

Kleur speelt een hele belangrijke rol in de algehele uitstraling van je keuken. Zo heeft een zwarte keuken een luxe en mysterieuze uitstraling, terwijl een keuken in wit juist heel open en fris oogt. Anderzijds kun je ook kiezen voor een opvallend kleurtje, waarmee je van de keuken een echte blikvanger maakt.

Handige tips bij het schoonhouden van je keuken

Help! Hoe maak ik mijn keuken schoon?

Welke producten zijn geschikt voor het schoonmaken van jouw keuken? Wij geven je graag tips voor het verlengen van de levensduur van jouw keuken.

  • Keuken tip
    Tips bij het uitkiezen van keukenkastjes