Strakke keukens vind je bij Küchen Direct

Als modern helemaal jouw ding is:

Strakke keukens

Strakke keukens zien er niet alleen heel modern uit, ze zijn ook nog eens lekker overzichtelijk. Je ziet namelijk maar weinig accessoires in een strakke keuken en zelfs de hoogglanzende apparatuur is vaak weggewerkt in de achtergrond. Hierdoor voelt de keuken ruimtelijk aan. Wil jij graag een strakke keuken bij jou thuis? Bij het samenstellen van een strakke keuken komen veel keuzes kijken. Lees hier waar je op moet letten!

Altijd al willen weten

Hoe creëer je een luxe uitstraling in je keuken?

 

✓ Kies voor strakke apparatuur

De apparatuur in je keuken bepaalt voor een groot deel de uitstraling. Daarom is het van belang dat de apparatuur die je kiest er strak uitziet. Kies bijvoorbeeld voor een inductie kookplaat. Deze vierkante zwarte kookplaat valt helemaal weg in het aanrechtblad. Wat er niet alleen strak uitziet, maar ook bijdraagt aan de minimalistische uitstraling van je keuken. Ook de kleur van je apparatuur kan hieraan bijdragen. Heb je bijvoorbeeld een zwarte achterwand in je keuken? Kies dan ook voor zwarte apparatuur.

✓ Gebruik kleuren die bij elkaar passen

Veel mensen denken meteen aan de kleuren wit en zwart wanneer het gaat over een strakke keuken, maar deze keuken kan ook gecombineerd worden met frisse, felle kleuren, zoals mintgroen of lichtblauw. Deze afwijkende kleuren kunnen prachtig gecombineerd worden in het hoogglans. Denk maar aan gekleurde kastjes of een gekleurde achterwand. Wees creatief en kies iets wat past bij je eigen smaak!

✓ Kies voor simpele, strakke grepen

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten grepen voor je keukenkasten en lades. Kies voor simpele, strakke grepen wanneer je graag een strakke keuken wil hebben. Deze grepen zien er modern uit en passen perfect bij de sfeer die deze keuken uitademt.