Hoogglans keukens: Creëer licht en ruimte

Hoogglans keukens

Hoogglans keukens kunnen vrijwel in elk huis; of je nou in een gerenoveerde boerderij of in een nieuwbouwwoning woont, het maakt geen verschil. Juist in een landelijke omgeving zijn hoogglans keukens echte eyecatchers. Hoogglans keukens zijn erg populair door hun trendy en strakke design. De glanzende laklaag zorgt ervoor dat je keuken er altijd fris en als nieuw uitziet. Bij Küchendirect vind je een hoogglans keuken in alle gewenste kleuren, maten, prijsklassen en opstellingen. Wil je meer weten over hoogglans keukens? Lees dan verder!

Combineer natuurlijke materialen

Een hoogglans keuken moet qua kleuren, materialen en stijl passen bij je interieur. Een hoogglans keuken kun je goed combineren met verschillende natuurlijke materialen. Heb je wel eens gedacht aan hoogglans in combinatie met hout? Dit geeft je keuken een knusse en warme sfeer. Bij een hoogglans keuken past het best een modern aanrechtblad. Door een robuust betonlook werkblad krijgt de keuken een stoere uitstraling. Ook staat een composiet werkblad prachtig in hoogglans keukens.

Voordelen van hoogglans keukens

Heb je een kleine ruimte voor je keuken? Dan raadt Küchendirect een hoogglans keuken zeker aan. Door het spiegelende effect lijken ruimtes namelijk groter en oogt de keuken lichter. Wist je dat hoogglans keukens niet alleen in het wit leverbaar zijn? Bij Küchendirect hebben we een uitgebreid assortiment met verschillende kleuren. 

Interesse in een hoogglans keuken?

Ben je nieuwsgierig geraakt in een hoogglans keuken? Maak dan een afspraak bij Küchendirect dan kijken we naar de mogelijkheden. Kan je niet wachten? Ontwerp dan alvast je keuken in 3D met onze keukentool.