Greeploze keukens: Modern, strak en praktisch

Greeploze keukens

Hou je van eenvoud en rust? Overweeg dan eens één van onze greeploze keukens. Bij greeploze keukens trekken de laden en deuren geen aandacht en zijn de basis voor een moderne keuken. De afgelopen jaren zijn greeploze keukens steeds populairder geworden. Dat is niet gek, aangezien het design er modern, trendy en strak uitziet. Greeploze keukens passen perfect bij een modern inrichting. Zeker voor huizen met een open keuken, is een greeploze keuken vanwege zijn strakke belijning en greeploze kasten, een echte eyecatcher.

Greeploze keukens bieden een hoop voordelen

Greeploze keukens zijn perfect voor kleine ruimtes. Door het strakke design lijkt de keuken direct een stuk groter. De greeploze kasten worden ervaren als een meubelstuk, hierdoor sluit de keuken beter aan bij de woonkamer, waardoor je huis een geheel wordt. Daarnaast zijn de kasten ook gemakkelijk schoon te maken, door de gladde oppervlakte en doordat je geen belemmering hebt van een handvat.

Greeploze keuken iets voor jou?

Ben je geïnteresseerd geworden in een greeploze keuken? Bij Küchendirect beschikken we over een ruim assortiment greeploze keukens. Kun je niet wachten om alvast je keuken samen te stellen? Wacht dan niet langer en stel je keuken alvast samen met de 3D keukentool van Küchendirect. Of maak alvast een afspraak in een van onze winkels en bekijk onze greeploze keukens in de showroom!

Gebruik toon op toon kleuren

Gebruik kleuren met dezelfde kleurtoon, oftewel toon op toon kleuren. Door deze kleuren met elkaar te combineren, kun je heel mooi spelen met bepaalde effecten om nuances aan te brengen in het interieur van de keuken. Het harmonieus gebruik van een bepaalde kleurtoon geeft de keuken een luxe uitstraling.

Kies voor een dun composieten werkblad

Een werkblad van composiet heeft een luxe uitstraling en is oersterk. Dit aanrechtblad is krasbestendig, hittebestendig en slijtvast, eigenschappen die erg handig zijn tijdens het koken. Kies voor een dun en glanzend werkblad, dit geeft net dat beetje extra wanneer het gaat om een luxe uitstraling.