Ontdek onze design keukens - Küchen Direct

krachtig en uniek

Design keukens

Een design keuken is een keukenstijl die we steeds vaker terug zien komen. Design keukens bestaan in allerlei soorten en maten en de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Wat al deze verschillende design keukens gemeen hebben is het feit dat het allemaal luxe keukens zijn met een unieke uitstraling en stijlvolle afwerking. Maar hoe ziet een design keuken er nu eigenlijk precies uit? Je leest het hier.

Wat is een design keuken?

Een design keuken is een keuken die aan de volgende punten voldoet; een modern uiterlijk, een perfecte afwerking en een uitdagend en uniek design. Het moderne uiterlijk van deze keukens zit hem in het strakke lijnenspel en de greeploze keukenkastjes. De perfecte afwerking is terug te zien in de wegwerking van de keukenapparatuur in het naadloze design van de keuken. Tevens kenmerkt een design keuken zich door het hebben van weinig accessoires en/of extra keukenelementen, waardoor de strakke, moderne look gewaarborgd blijft. Het uitdagende en unieke design van deze keukens zien we vooral terugkomen in de gewaagde kleur- en materiaalcombinaties van deze keukens. Aangevuld met een opvallende vormgeving zijn deze keukens altijd uniek in design.

Design keuken met kookeiland

Het hebben van een kookeiland in je keuken is razend populair en wordt in vele keukenstijlen toegepast. Ook in een design keuken past een kookeiland helemaal bij het keukendesign. Het strakke lijnenspel en de moderne look van de design keuken kan worden doorvertaald in het eiland, waardoor het kookeiland helemaal past binnen de stijl van de design keuken. Tevens zorgt een design keuken met eiland voor een nog unieker en uitdagender design. Bovendien is een kookeiland een echte eyecatcher in iedere keuken. De gewaagde kleur- en materiaalcombinaties en opvallende vormgeving van de design keuken kan uitstekend worden toegepast in een kookeiland.

Meer design keukens bekijken?

Spreekt de stijl van een design keuken jou wel aan en zou je graag meer design keukens willen bekijken? Bestel dan ons gratis keukenmagazine. Dit magazine staat vol met inspiratiebeelden van de verschillende design keukens. Kom er achter welke materialen, vormgevingen en kleuren voor jou de perfecte design keuken vormen.