Lees hier alles over een betonnen keuken - Küchen Direct

Betonnen keukens

Een betonnen keuken kenmerkt zich door zijn ruwe en robuuste uitstraling. Een beton keuken geeft dan ook direct een stoere uitstraling in huis. Beton kan op vele verschillende manieren verwerkt worden in een keuken en de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Ben je op zoek naar een stoere, betonnen keuken? De specialisten van Küchen Direct vertellen je hier alles over de verschillende mogelijkheden om beton in je keuken te verwerken.

Betonnen aanrechtblad

Een betonnen aanrechtblad is vaak het middelpunt in deze keukenstijl. Maar natuurlijk kan het beton ook verwerkt worden in de keukenkastjes, achterwand of vloer van jouw keuken. Kies je voor een aanrechtblad van beton dan haal je direct die stoere uitstraling in jouw keuken. Door de rest van de keuken neutraal te houden, laat je het betonnen aanrechtblad echt opvallen. Met zwarte of witte keukenkasten creëer je bijvoorbeeld een extra sterk contrast. Hetzelfde geldt voor houten keukenfronten, ook hier komt het beton goed tot zijn recht. Naast een aanrechtblad van echt beton kun je ook kiezen voor een aanrechtblad van kunststof met een betonlook. Zo haal je op een ietwat voordeligere manier toch de gewenste robuuste sfeer in huis.

Beton cire keuken

Ben je enthousiast geworden over een betonnen keuken? Dan is het altijd goed om meer te weten over de kenmerken van het materiaal. Beton is een natuurproduct en hierdoor ontzettend mooi en luxe om te zien. Dit natuurlijke beton wordt ook wel beton cire genoemd. De bijzondere structuur van dit natuurproduct ontstaat door de schuring en wrijving tijdens het verwerken van het beton. Hierdoor heeft een beton cire keukenblad een pure uitstraling, die na een tijdje alleen nog maar rauwer wordt. Deze rauwe en robuuste uitstraling zien we met name terug wanneer een beton cire keukenblad intensief gebruikt wordt.

Meer betonnen keukens bekijken?

Spreekt de robuuste en stoere uitstraling van een betonnen keukenblad jou wel aan en ben je benieuwd naar de vele verschillende mogelijkheden? Bestel dan ons gratis keukenmagazine, boordevol inspiratiebeelden over diverse betonnen keukens. Zo ontdek je eenvoudig hoe een perfecte betonnen keuken er voor jou uit moet komen te zien.