Aanrechtbladen – Küchen Direct

Aanrechtbladen

Aanrechtbladen heb je in verschillende soorten materialen. Ben jij opzoek naar een geschikt aanrechtblad? Bij Küchen Direct heb je genoeg keuze. Van de budgetvriendelijke kunststof bladen tot de luxere granieten bladen. Zo heb je genoeg mogelijkheden om je eigen sfeer van jouw keuken te bepalen! Een aanrechtblad moet aan allerlei persoonlijke eisen voldoen, daarom is het belangrijk om goed na te denken wat voor keukenblad het beste bij jouw situatie past. Hou ook rekening met de praktische aspecten van een aanrechtblad, zoals bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid. Let daarom op of het blad bestand is tegen krassen, hitte en of het blad tegen een stootje kan.

Granieten aanrechtblad

Met een aanrechtblad van graniet ben je verzekerd van een 100% natuurlijk product. Hierdoor heeft het een exclusieve uitstraling. Ieder product is namelijk uniek in kleur, structuur en afwerking. Graniet is één van de hardste materialen die er is. De kans op beschadigingen op het aanrechtblad zijn daarom klein. Een granieten aanrechtblad is prima geschikt voor PITT cooking.

Composieten aanrechtblad

Een aanrechtblad van composiet is hard, hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en voor 100% een natuurproduct. Daarnaast heb je oneindig veel keuze in mogelijkheden als het gaat om de uitstraling. Hierdoor is er altijd een model dat past bij jouw wensen. Niet voor niets één van de meest gewilde aanrechtbladen.

Houten aanrechtblad

Je wil rust creëren in je keuken, maar weet niet goed hoe? Door het gebruik van een houten aanrechtblad wordt je keuken direct een rustgevende, unieke plek. Doordat hout een natuurproduct is met verschillende houtnerven, is ieder houten aanrechtblad uniek. Nieuwsgierig naar welke soorten er zijn en wat het beste bij jouw interieur past? Lees dan snel verder.

Kunststof aanrechtblad

Kunststof aanrechtbladen beschikken over een fijn prijsje en zijn verkrijgbaar in oneindig veel kleuren en designs. Daarnaast vergen ze weinig onderhoud, zijn ze eenvoudig schoon te maken en erg slijtvast. Lees hier meer over het kunststof aanrechtblad.