Video: Uitleg over de mogelijkheden van hoekkasten
  • Hoekkasten Küchen Direct

Blogpost: 25 oktober 2016

Video: Uitleg over de mogelijkheden van hoekkasten

Bij het samenstellen van je nieuwe keuken, wil je natuurlijk je ruimte zo optimaal mogelijk gebruiken. En daarnaast veel ruimte in je keuken creëren. Een hoekkast is een element wat je veel extra opbergruimte kan geven. In dit blog vertellen we je alles over de mogelijkheden van een hoekkast.

Extra opbergruimte in je keuken...

Wij raden je een hoekkast aan

Wij krijgen in onze showrooms vaak de vraag op welke manier je de meeste opbergruimte in je keuken creëert. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van bovenkasten, maar we merken dat steeds minder klanten bovenkasten in hun keuken willen en dus moeten de opbergruimte op een andere manier zien te creëren. 

Een hoekkast kan hier een oplossing voor zijn. Denk hierbij aan de mogelijkheid om al je pannen in de hoekkast op te slaan, dit zorgt weer voor extra ruimte in de andere kasten. 

In de onderstaande video leggen we de voor- en nadelen uit van hoekkasten en leggen we de verschillende opties uit. 

Hoe interessant een hoekkast ook mag zijn, je zal jezelf vast afvragen wat de verschillende hoekkasten kosten. Bij Küchen Direct hebben we verschillende hoekkasten met verschillende voor- en nadelen. Kom gezellig naar een van onze showrooms in Den Haag, Duiven of Rotterdam Alexandrium en laat je adviseren door een van onze adviseurs.