Tips voor een low-budget keuken
  • Zelf online keuken samenstellen

Blogpost: 12 september 2017

Tips voor een low-budget keuken

Een low-budget keuken kopen die ook nog eens bij je stijl past, het kan. Er zijn verschillende manieren om het budget laag te houden, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keuken. In deze blog lees je tips over hoe je met een een laag budget een leuke keuken kan kopen die precies aan jouw wensen voldoet.

Kies een voordelig werkblad 

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten werkbladen verkrijgbaar die een chique uitstraling hebben en toch goedkoop zijn. Deze werkbladen zijn gemaakt van kunststof. Kunststof werkbladen zijn veelal krasbestendig, waterdicht en verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en soorten. Zo kun je, als je houdt van een robuuste stijl, kiezen voor een kunststof werkblad met een betonlook of een houtlook.
 

Ga voor eenvoudige keukenkastjes

Je kunt evenals geld besparen met het kiezen van de keukenkastjes. Keukenkastjes met planken zijn vaak voordeliger dan ladekasten, dit heeft vooral te maken met het systeem dat nodig is voor lades. Beperk daarom het aantal keukenkasten met dure systemen. Als je gaat beredeneren wat je allemaal kwijt moet in de keuken kom je er meestal achter dat kasten met planken hiervoor ook prima geschikt zijn. Daarnaast geven kasten met gewoon een deur ervoor geen onderbrekingen in het aanzicht, waardoor de keuken strak is en rust uitstraalt.

Kies de juiste apparatuur

De aanschaf van nieuwe keukenapparatuur kan de prijs van een keuken duur maken. Let daarom op bepaalde merken. Indesit is bijvoorbeeld een erg betaalbaar merk wanneer je op zoek bent naar keukenapparatuur. Deze apparaten hebben een strak design. Bij Küchen Direct kun je verschillende apparaten van Indesit kopen. Je kunt ook een pakket kopen dat bestaat uit een koelkast, oven/magnetron, fornuis, vaatwasser en afzuigkap. Dit kost maar €1.587.-. Je kunt er ook voor kiezen je eigen apparatuur samen te stellen.

Gratis magazine

Wil je meer inspiratie opdoen en zien wat voor keukens Küchen Direct aanbiedt? Bestel dan ons gratis magazine