Recept van de week!

Blogpost: 25 mei 2016

Recept van de week!

Nieuwe rubriek bij Küchen Direct; Recept van de week! De meest heerlijke recepten, die niet te veel tijd kosten en daarnaast ook nog budgetproef zijn. Deze week een pareltje van een lasagne!

Heerlijk en makkelijk.........

Recept van de week; Lasagne met zalm en spinazie

Een keer zin iets anders, dan is dit recept iets voor jou! Gemakkelijk en snel en met maar 5 ingrediënten maak je dit recept in een handomdraai.  

Ingrediënten op basis van 2 personen: 

· 450 gram spinazie á la créme 

· 250 gram wilde zalmfilet (diepvries, ontdooid) 

· 10 lasagnebladen

· 250 ml Boursin Cuisine Light

· 50 gram geraspte jong belegen kaas 

Bereiden: 

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verhit de spinazie in een hapjespan. Snijd ondertussen de stukken zalm in reepjes.

2. Bedek de bodem van de ovenschaal met een dun laagje spinazie. Leg daarop 3 lasagnebladen. Bedek weer met een laagje spinazie. Verdeel daar 1/4 deel van de zalmreepjes over en verdeel daarover 50ml Boursin cuisine. Dek af met lasagnebladen, druk aan en verdeel daar weer spinazie, 1/4 zalm en Boursin cuisine over. Maak zo nog 2 lagen. Houd wat spinazie en Boursin over. Bedek de bovenste laag met lasagnebladen en verdeel daar de rest van de spinazie en Boursin over. 

3. Bestrooi met de geraspte kaas en bak ca. 35 min. in het midden van de oven. 

En eet smakelijk!

Bron: www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1185577/lasagne-met-zalm-en-spinazie