De mogelijkheden met losse keukenkasten - Küchen Direct
  • keukenkasten

Blogpost: 11 juni 2019

De mogelijkheden met losse keukenkasten - Küchen Direct

Losse keukenkasten bieden uitkomst wanneer je jouw keuken wilt uitbreiden of zelf wilt inrichten. Het probleem van te weinig werk- en opbergruimte is gemakkelijk te verhelpen met losse keukenkasten. In deze kasten kun je onder andere serviesgoed, pannen en voorraad kwijt: opgeruimd staat netjes! De keuken oogt rustiger, ruimtelijker en strakker. Lees hier handige tips en tricks over het inrichten van je keuken met losse keukenkasten!

De keuken uitbreiden met losse keukenkasten

Ben je tevreden met je huidige keuken, maar kom je net wat ruimte tekort voor het opbergen van keukenspullen? Of kan je wel wat extra werkruimte gebruiken in de keuken? Een losse keukenkast biedt de perfecte oplossing. Hiermee breid je de keuken geheel naar jouw wens uit en creëer je nieuwe werk- of opbergruimte. Bij Küchen Direct vind je een breed aanbod aan losse keukenkasten, zodat je eenvoudig een model vindt dat aansluit bij het design van jouw huidige keuken. Bovendien kies je direct voor een kastindeling waarin je jouw overige keukenspullen netjes opbergt. Een kast met planken of juist een model met handige opberglades: bij Küchen Direct kan het allemaal.

Van hoekkeuken naar U-keuken

Een van de meest voor de hand liggende manieren om de keuken uit te breiden is een hoekkeuken omtoveren in een keuken met een U-design. Door het toevoegen van losse keukenkasten maak je de U-vorm compleet. Ga bijvoorbeeld voor een barretje aan één zijde. Hiermee creëer je naast meer werkruimte ook een sfeervolle plek om lekker te gaan zitten, bijvoorbeeld voor je gasten terwijl je staat te koken of ’s ochtends voor een snel ontbijt.

Een losstaand keukenblok

Naast het ombouwen van een hoekkeuken tot U-vormige keuken is het ook mogelijk om een losstaand keukenblok toe te voegen. Deze optie biedt veel mogelijkheden: je plaatst het blok waar je maar wilt. Daarnaast ben je minder gebonden aan design of kleur. Met een afwijkend design van de huidige keuken zorg je namelijk voor een heuse eyecatcher in de ruimte. Ook wat betreft doeleinden kun je vele kanten op met een losstaand keukenblok. Zo geef jij zelf de gewenste invulling aan dit extra stukje keuken.  

Zelf je keuken ontwerpen

Ben je toe aan een nieuwe keuken en wil je graag zelf aan de slag met een nieuwe inrichting? Ook dan bieden losse keukenkasten een handige oplossing. Met de losse keukenkasten bepaal je namelijk zelf hoe je de ruimte indeelt. Je kiest zelf voor het aantal kasten, zodat je perfect inspeelt op de benodigde opberg- en werkruimte.

Persoonlijk keukenadvies? Maak een afspraak

Wil jij je keuken graag uitbreiden? Met losse keukenkasten kom je een heel eind, zonder dat je daar je hele keuken voor hoeft te verbouwen. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Zij voorzien je van een advies op maat en helpen bij het ontwerpen van de uitbreiding van de keuken.