Kokend water kranen – Küchen Direct
  • Kokend water kranen Küchen Direct

Blogpost: 6 oktober 2016

Kokend water kranen – Küchen Direct

Het is opvallend hoe vaak je per dag gebruik maakt van kokend water. Wanneer je bijvoorbeeld gezellig thee wil drinken of wanneer je snel eten wil laten koken zonder minuten te wachten tot het water kookt. Hoewel we kokend water dus voor verschillende dingen gebruiken is het lang niet altijd eenvoudig dit meteen ter beschikking te hebben. De kokend water kraan lost dit probleem op! In dit blog vertellen we je alles over de kokend water kraan.

De kokend water kraan...

Wij raden het iedereen aan

De kokend water kraan werd in het begin met vreemde ogen bekeken. Er waren veel reacties over de veiligheid van de kokend water kraan, maar dit is geen probleem meer. Vooral met kinderen in huis is het gebruik van een kokend water kraan veiliger dan een waterkoker. 

De kokend water kraan is ook nog is verrassend energiezuinig. Gemiddeld geldt voor een kokend water kraan dat ze een verbruik heeft van zo'n 10W. Dit komt neer op iets minder dan € 20,00,- per jaar. Daarbij moet wel gezegd worden dat het model moet beschikken over een goede isolatie. Doe je dit niet, dan kan het energieverbruik iets hoger uitvallen. 

Hoe interessant een kokend water kraan ook mag zijn, je zal jezelf vast afvragen wat een kokend water kraan kost. Bij Küchen Direct hebben we kokend water kranen van verschillende merken met verschillende voor- en nadelen. Kom gezellig naar een van onze showrooms in Den Haag, Duiven of Rotterdam Alexandrium en laat je adviseren door een van onze adviseurs. 

In de onderstaande video leggen we de voor- en nadelen uit van de kokend water kraan en leggen we de verschillende opties uit.