Goedkope keuken voor een klein budget!
  • goedkope keuken klein budget

Blogpost: 1 augustus 2017

Goedkope keuken voor een klein budget!

Een goedkope keuken heb je in verschillende indelingen, materialen en kleuren. Je vraagt je nu misschien af wat een keuken dan zo duur maakt. Dit ligt vooral aan de apparatuur die je kiest, waardoor je keuken heel prijzig kan worden. Heb jij een klein budget en wil je toch graag een nieuwe keuken? Lees dan in dit blog hoe je met jouw kleine budget toch een keuken uit kan kiezen die aan jouw wensen voldoet en goedkoop is! 

Klein budget, geen probleem..

 

Een goedkope keuken met de apparatuur van Ignis

Vaak is apparatuur erg duur in een keuken. Wil je hierop besparen, kies dan voor bepaalde merken. Bijvoorbeeld voor de apparatuur van het merk Ignis. Deze Italiaanse fabrikant staat voor gebruiksvriendelijk, praktisch, betrouwbaar en betaalbaar. De apparatuur heeft een strak design en is verwant aan kwaliteit. Weet je niet zo goed wat je precies nodig hebt? Bij Küchen Direct heb je de optie om voor apparaten set van Ignis te kiezen. Deze bestaat uit een koelkast, vaatwasser, oven/magnetron, fornuis en afzuigkap voor maar €1.587,-! Natuurlijk kan je ook zelf de apparatuur samenstellen, zodat deze past bij jouw kookwensen.

 

Inspiratie opdoen?

Wil je meer inspiratie opdoen en de mogelijkheden bekijken van de apparatuur van Ignis? Bestel dan ons gratis magazine dat vol staat met allerlei keukens. Bij Küchen Direct zie je direct wat de totaalprijs is. Je krijgt dus altijd de laagste prijs!