Goedkope keuken? Kies een voordelig werkblad!
  • Voordelig kunsstof aanrechtblad

Blogpost: 23 juli 2017

Goedkope keuken? Kies een voordelig werkblad!

Een goedkope keuken heb je in alle soorten en maten. Ook qua werkbladen heb je keus genoeg wanneer je op zoek bent naar een goedkope keuken. Er zijn namelijk diverse voordelige werkbladen verkrijgbaar met een luxe uitstraling en toch een fijne prijs. Wij zetten een aantal mogelijkheden op een rijtje.

Goedkope keuken?

Kies een voordelig werkblad!

Kunststof werkbladen

Kunststof werkbladen zijn niet alleen verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren maar ook nog eens goed geprijsd! Daarnaast zijn kunststof werkbladen onderhoudsvriendelijk, waterdicht en vaak zelfs krasbestendig. Let wel op, kunststof werkbladen zijn niet hittebestendig. Je kunt er dus geen hete pannen op kwijt.

Houtlook werkbladen

Vind je dat hout een mooie uitstraling heeft maar vind je een houten werkblad te duur? Dan is een houtlook werkblad van kunststof iets voor jou! Deze is namelijk een stuk voordeliger. Bovendien behoeft een houtlook werkblad veel minder onderhoud dan een houten werkblad.

Betonlook werkbladen

Een betonnen werkblad ziet er prachtig uit en geeft een stoere uitstraling aan je keuken. Helaas hangt hier wel een prijskaartje aan vast en daarom is het voordeliger om voor een kunststof werkblad met een betonlook te kiezen.

Op zoek naar meer inspiratie voor je goedkope keuken?

Bestel ons gratis magazine voor meer inspiratie. Deze staat vol met allerlei goedkope keukens met diverse werkbladen.