Een topper van een oven Whirlpool AMW505IX

Blogpost: 14 juli 2016

Een topper van een oven Whirlpool AMW505IX

Als je een keuken gaat kopen heb je de keuze uit veel verschillende apparatuur. Neem bijvoorbeeld de oven, waar moet je opletten wanneer je een oven koopt? welke oven past bij mij? wat zijn de voor-en nadelen van elke oven? Deze week vertellen we je iets meer over de Whirlpool AMW505IX

Een topper van een oven...

De Whirlpool AMW505IX! 

 

De Whirlpool AMW505IX inbouw combi-magnetron is een uitkomst voor wanneer je op zoek bent naar een complete, maar toch eenvoudige combi-magnetron. Door het gebruik van de turbo hetelucht functie kan je talloze gerechten bereiden. De crispplaat in combinatie met de automatische crispfunctie zorgt voor extra mogelijkheden die ideaal zijn wanneer je geen keukenprins of prinses bent, met een druk op de knop grilt, bakt of rooster je je gerechten zonder daar verder naar om te hoeven kijken. De antifingerprint coating op het front van deze AMW505IX zorgt voor extra schoonmaak gemak. 

In de onderstaande video zal verkoopadviseur Emiel meer vertellen over de Whirlpool AMW505IX.

Specificaties: 

- 4 kookmethodes: magnetron, grill, crisp en turbo hete lucht 

- Inhoud oven: 40 liter

- Regelbare temperatuur tot 250 graden

- 1x combi rooster en 1x universele braadslede

- Warmhoudfunctie 

Wil je graag meer informatie over deze oven? Bezoek dan een van onze vier showrooms en laat je adviseren voor een van onze verkoopadviseurs.