Een nieuwe keuken én op vakantie – Küchen Direct

Blogpost: 25 september 2017

Een nieuwe keuken én op vakantie – Küchen Direct

De vakantie opgeven voor een nieuwe keuken? Dat is helemaal niet nodig! Door te kiezen voor een goedkope keuken bespaar je een hoop geld, zodat je nog wat overhoudt voor een leuke vakantie in de nazomer. Wil je daarnaast ook besparen op je vakantie? Lees dan verder en ontdek onze vijf tips voor goedkope vakantiebestemmingen in Europa.

1. Montenegro

Montenegro staat bekend om haar schitterende natuur: indrukwekkende bergen, witte stranden en diepblauwe zee. Breng een bezoekje aan de hoofdstad Podgorica voor het rijke, culturele erfgoed. Montenegro is een van de goedkoopste landen in Europa en daarom een perfecte kandidaat als goedkope vakantiebestemming. 

2. Hongarije

Ben jij een liefhebber van eten en maak je graag kennis met nieuwe keukens? Ontdek dan de rijke, Hongaarse keuken. Uit eten in Hongarije is vaak stukken goedkoper dan thuis eten. Hongarije heeft uiteraard nog veel meer te bieden dan lekker eten en drinken. Bewonder bijvoorbeeld de indrukwekkende architectuur in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Reis rond met de metro om zo veel mogelijk van de stad te zien. Een kaartje koop je al vanaf €1,50!

3. Tsjechië

In Praag, de hoofdstad van Tsjechië, kun je zeer goedkoop vakantie vieren. Zo heb je voor enkele euro’s een flinke maaltijd inclusief drankje. Bovendien kent Praag veel leuke winkels, waar de prijzen aanzienlijk lager liggen dan in Nederland. Natuurlijk zijn er ook prachtige bezienswaardigheden, zoals de Karelsbrug, het Oude Stadsplein en het Nationaal Theater. 

4. Griekenland

Ben jij een echt zon-, zee- en strandaanbidder? Bezoek dan een van de zonnige eilanden van Griekenland, zoals Rhodos, Kreta of Corfu. Sfeervolle restaurants aan de kust, een mooie omgeving én relatief lage prijzen vind je hier.

5. Portugal

Van pittoreske dorpjes tot aan levendige steden: Portugal heeft het allemaal voor je. Bezoek bijvoorbeeld hoofdstad Lissabon en geniet van de prachtige omgeving: kleurrijke balkonnetjes, smalle steegjes en karakteristieke trams. Bovendien is het leven in Portugal helemaal niet duur. Zo heb je in een restaurant al een hoofdgerecht voor circa €6!

Gebruik onze 3D ontwerper

Wil jij graag nog op vakantie in de nazomer, maar ben je ook toe aan een nieuwe keuken? Een goedkope keuken ontwerp je zelf met onze 3D ontwerper.