Bora Downdraft afzuigsystemen

Blogpost: 15 november 2017

Bora Downdraft afzuigsystemen

Dankzij het Bora afzuigsysteem is een afzuigkap verleden tijd! Vervelende etensluchten worden op een innovatieve manier afgevoerd dankzij de Bora Downdraft. De kookgeuren worden namelijk direct in het kookveld afgezogen, waardoor ze niet de kans krijgen om zich door de keuken te verspreiden. Lees hier waarom de Bora Downdraft afzuigsystemen een toevoeging zijn voor iedere keuken. 

De voordelen van een Bora Downdraft afzuigsysteem

Het afzuigsysteem van Bora Downdraft biedt meerdere voordelen. Lees deze hier en laat je overtuigen van de kracht van Bora Downdraft.

1. Eenvoudig en effectief

De directe afzuiging vanuit de kookplaat voorkomt dat kookluchten zich door de ruimte kunnen verspreiden, waardoor je altijd verzekerd bent van een effectieve afzuiging. De geuren en vetdeeltjes blijven hangen in het filter en krijgen geen kans om zich te verspreiden.

2. De afzuigkap is verleden tijd

Dankzij de innovatieve kookveldafzuiging van Bora Downdraft is een afzuigkap niet langer nodig. Een afzuigkap neemt vaak onnodig veel ruimte in beslag en bepaalt gedeeltelijk de uitstraling van je keuken. De Bora Downdraft springt niet in het oog en is een moderne, stijlvolle toevoeging aan de kookplaat.

3. Rust en stilte

Een ander belangrijk voordeel ten opzichte van traditionele afzuigsystemen is de geruisloze werking van Bora Downdraft. De systemen van Bora zijn aanzienlijk stiller dan andere afzuigsystemen, waardoor je in de keuken van een rustige sfeer geniet.

4. Maak het filter eenvoudig schoon

Het schoonmaken van een afzuigsysteem is vaak een vervelend werkje. Dit is bij het Bora Downdraft systeem niet het geval. De klep en het filter kunnen eenvoudig worden verwijderd. Bovendien zijn ze eenvoudig te reinigen in de vaatwasser. Het afzuigsysteem is dus schoon in een handomdraai!

Stel zelf jouw keuken samen

Wil je graag zelf jouw nieuwe keuken samenstellen? Dat kan via de website van Küchen Direct. Hier zoek je zelf alle elementen naar jouw keuze online bij elkaar en creëer je zo jouw perfecte keuken. Bovendien kun je zo ook meteen zien wat een Bora Downdraft voor jouw nieuwe keuken doet én krijg je direct de laagste prijs te zien.