De mooiste eyecatchers voor in je keuken

Blogpost: 17 november 2016

De mooiste eyecatchers voor in je keuken

Is jouw huis voorzien van een prachtige keuken en ben je ondertussen toe aan vernieuwing zonder de boel meteen te renoveren? Denk dan eens aan het gebruik van eyecatchers in je keuken. Met eyecatchers vestig je de aandacht niet op het geheel, maar juist op een aantal opvallende elementen. Wil je iets nieuws met je keuken? Dan vervang je de ene eyecatcher voor de andere of voeg je er gewoon een toe. Benieuwd aan wat voor soort eyecatchers je moet denken? Deze staan in dit blog voor je opgesomd.

Geef je keuken net iets extra's...

De mooiste eyecatchers voor in je keuken

1. Broodrooster 

Een broodrooster is een apparaat dat in ontzettend veel modellen, stijlen en kleuren verkrijgbaar is: van ronde modellen tot rechthoekig, van klassiek tot superstrak en van RVS tot knalrood. Een broodrooster hoeft daarom zeker niet in een keukenkastje te worden opgeborgen. Integendeel, het verdient een mooi plekje in je keuken. Handig om brood in te roosteren én een eyecatcher. 

2. Messenset

Een luxe en stijlvolle messenset van bijvoorbeeld hout of RVS past erg goed in een keuken. Hoe grover en robuuster het design, hoe beter. Hierdoor zorg je dat de messenset direct in het oog springt en voorzie je je keuken tegelijkertijd van een wat huiselijkere sfeer. 

3. Keukenmachine 

Een keukenmachine is een apparaat waar je niet omheen kunt. Vandaar dat dit apparaat van nature dient als eyecatcher. Kies een model en kleur dat bij jou keuken past en geef de keukenmachine een mooi plekje op je aanrecht. Mooie modellen vind jij bijvoorbeeld in de collectie van Smeg en KitchenAid. 

 

4. Koffieapparaat 

Een koffieapparaat dat niet alleen heerlijke koffie maakt, maar ook bijdraagt aan de uitstraling van je keuken: dat is wat je moet hebben. Sommige keukenmachines hebben een opvallend en luxe design en passen daarom perfect in je keuken. 

5. Vaas met bloemen 

Niet voor elke eyecatcher hoef je diep in je portemonnee te tasten. Neem bijvoorbeeld een flinke vaas met een grote bos bloemen: opvallend, gezellig én niet duur. Een design keuken leent zich uitstekend voor bijzondere vormen, dus durf lekker uit te pakken wanneer je op zoek gaat naar een mooie vaas. De keuze is reuze!