5 redenen waarom Duitse keukens populair blijven in Nederland

Blogpost: 18 oktober 2016

5 redenen waarom Duitse keukens populair blijven in Nederland

Duitse keukens staan bekend om hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid. In dit blog vertellen we je van alles over Duitse keukens.

Nog steeds het meest populair...

5 redenen waarom Duitse keukens populair blijven in Nederland

Duitse keuken staan bekend om hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid. Het is niet voor niets dat Duitse keukens in Nederland zo populair zijn. Vanwege deze populariteit heb je tegenwoordig ook de mogelijkheid om bij Nederlandse keukenzaken een Duitse keuken te kopen, zo ook bij Küchen Direct. Je profiteert van dezelfde prijs/kwaliteitsverhouding zonder je op en neer hoeft naar onze Oosterburen. Ideaal toch? Benieuwd waarom Duitse keukens zo populair zijn? We hebben de vijf belangrijkste redenen op een rijtje gezet. 

1. Degelijke materialen 

Doordat er in Duitsland hoge eisen worden gesteld aan de productie, wordt er uitsluitend gebruikgemaakt van de beste materialen. De kwaliteit en degelijkheid van deze materialen maakt dat Duitse keukens langer meegaan de gemiddelde keuken: gegarandeerd jarenlang kookplezier! 

2. Innoverende technieken 

Duitse fabrikanten lopen voorop in het gebruik van de nieuwste technieken en innovaties. Hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit en een plezierig gebruik. 

3. Krasbestendige werkbladen

Vrijwel alle Duitse keukens zijn voorzien van krasbestendige werkbladen. Zelfs werkbladen van RVS, hout en glas worden door een speciale methode krasvrij gemaakt. Ideaal, want zo blijft je keuken er langer als nieuw uitzien. 

4. Beste prijs/kwaliteitsverhouding 

Een nieuwe keuken van hoge kwaliteit voor relatief weinig geld, klinkt dat niet aantrekkelijk? Duitse keukens staan bekend om hun eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding. Hierdoor betaal je nooit te veel. Boven er is voor ieder budget een geschikte keuken te vinden. 

5. Ruime keuze

Duitse keukens zijn er in allerlei vormen, maten en stijlen. Groot of klein, modern of klassiek, een rechte keuken of eilandkeuken: het kan allemaal! Voor welke keuken ga jij? 

Duitse keukens van Küchen Direct

Küchen Direct beschikt over Duitse kwaliteitskeukens afkomstig van Duitse fabrikanten. Een complete keuken onder de € 5.000.- is bij ons mogelijk. Is dit iets voor jou? Vraag dan nu ons gratis magazine aan dat vol staat met tips, trends en voorbeeldkeukens. Wie weet geniet jij binnenkort van een hoogwaardige Duitse kwaliteitskeuken waar je jarenlang plezier van hebt.