Whirlpool vriezers en koelvriescombinaties - Küchen Direct

Whirlpool vriezers en koelvriescombinaties

Whirlpool vriezers en koelvriescombinaties bieden uitstekende kwaliteit en een doordacht design tegen een zachte prijs. Een premium uitstraling, grote capaciteit en technische innovaties zijn enkele kenmerken die terugkomen in Whirlpool vriezers en koelvriescombinaties. Wil je meer weten over deze veelzijdige apparaten van Whirlpool? Küchen Direct vertelt je er meer over!

Innovatieve 6TH SENSE technologie

Whirlpool staat bekend om de innovatieve 6TH SENSE technologie. In het geval van de vriezers gaat het om de 6TH SENSE Freeze Control-functie. Sensoren in de vriezer houden de temperatuur in de vriezer continu op peil. Als de temperatuur stijgt of daalt, wordt deze automatisch weer op het gewenste niveau gebracht. Deze technologie maakt de vriezers extra duurzaam en energiezuinig, doordat de vriezer alleen vriest wanneer de temperatuur wordt gecorrigeerd. Daarnaast is ook het koelgedeelte van de koelvriescombinatie vaak voorzien van 6TH SENSE Fresh Control. De automatische aanpassing van de luchtvochtigheid en temperatuur zorgt ervoor dat levensmiddelen tot wel 4 keer langer vers blijven!

Vind de Whirlpool vriezer of koelvriescombinatie die bij jou past

Heb je behoefte aan veel vriesopslag voor je levensmiddelen? Dan heeft Whirlpool diverse vrieskisten met een extra grote inhoud in het assortiment. Wanneer je weinig ruimte ter beschikking hebt, biedt een compacte vrieskast uitkomst. Deze kunnen flink de hoogte in, waardoor je weinig ruimte hoeft in te leveren, maar toch van veel opslag geniet. Ben je opzoek naar een koelkast en vriezer in één? Whirlpool beschikt over talloze koelvriescombinaties. Zo heb je gekoelde en ingevroren etenswaren altijd direct bij de hand en geniet je van alle innovatieve technologieën en functies in één apparaat.

Vraag ons gratis keukenmagazine aan

Wil je meer weten over Whirlpool vriezers en koelvriescombinaties? Vraag dan vrijblijvend ons keukenmagazine aan. Ontdek 44 pagina’s boordevol inspiratie, tips en trends op keukengebied en een overzicht van onze keukenmerken en keukenapparatuur. Binnen 72 uur kosteloos bij je thuisbezorgd!