Whirlpool vaatwassers: handig en energiezuinig - Küchen Direct

Whirlpool vaatwassers

Whirlpool vaatwassers zorgen voor een glanzend schone vaat dankzij de vooruitstrevende technologieën. Zelf hoef je niet langer de handen uit te mouwen te steken dankzij het hoge gebruiksgemak van Whirlpool vaatwassers. Ben jij op zoek naar een nieuwe vaatwasser en wil je meer weten over de modellen van Whirlpool? Hier lees je er alles over.

Geavanceerde technologieën

Dankzij de geavanceerde technologieën van Whirlpool heb je telkens weer een glanzende vaat. Hier lichten wij een selectie van deze technologieën voor je uit:

Laag geluidsniveau
Met een Whirlpool vaatwasser heb je vrijwel geen geluidsoverlast. Het lage geluidsniveau van slechts 41 decibel zorgt ervoor dat je ongestoord gesprekken kunt voortzetten of heerlijk geniet van de rust.

PowerClean
De 6th sense PowerClean technologie stelt vast hoe vies jouw vaat is en past het programma hier automatisch op aan. Hierdoor bespaar je tijd en verbruikt de afwasmachine minder energie.

Flexibele indeling
Dankzij de ruime indeling van Whirlpool vaatwassers kun je veel vaat kwijt in de machine. Bovendien bestaan er ook modellen met ruimte voor een flexibel derde rek, waarmee je de machine zelf indeelt. Dit is vooral handig bij een groot gezin of als je vaak voor grotere gezelschappen kookt.

PowerDry
Nadat de vaat compleet gereinigd is, moet deze ook gedroogd worden. Het PowerDry systeem heeft een dubbel luchtcirculatiesysteem, waardoor de vaat altijd zo droog mogelijk uit de machine komt. Al het schone servies kan zo direct terug de kast in, zonder dat je het hoeft af te drogen. Een kind kan de (af)was doen!

Een energiezuinige oplossing

Dankzij de energielabels, die variëren van A+ tot A+++, ben je met een Whirlpool vaatwasser verzekerd van een verantwoorde keuze. De nieuwste modellen gebruiken minder water en energie. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de eigen portemonnee. Een energiezuinige keuze biedt dus meerdere voordelen.

Kom naar een van onze showrooms

Wil jij de vaatwassers van Whirlpool met eigen ogen bekijken? Kom dan naar de dichtstbijzijnde showroom en bewonder alle keukenapparatuur van Whirlpool. Onze adviseurs staan hier voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en je van een passend advies te voorzien.