Ovens van Whirlpool - Küchen Direct

De ovens van Whirlpool

Whirlpool ovens gebruiken verschillende technologieën waardoor jij nog makkelijker en energiezuiniger van je oven gebruik kunt maken. Daarnaast kun je altijd heerlijk genieten van je gerechten die je klaarmaakt met de Whirlpool stoomovens en ovens. Naast dat de ovens je laten verrassen, hebben de ovens ook een mooie allure. Verder kun je kiezen voor verschillende modellen en kleur, zodat je een oven kunt kiezen die past bij jouw keukeninrichting.

De mogelijkheden van Whirlpool ovens

De meeste kennen de verschillende functies van een oven wel, maar de meest gebruikte is toch wel de heteluchtovenfunctie. Ook grillen is een ovenstand die vaak ingezet wordt bij de bereiding van bijvoorbeeld een heerlijke kip. Naast deze standen hebben sommige ovens ook nog andere handige functies, zoals de broodfunctie en de pizzafunctie. Wil je heerlijk gezond koken? Kies dan bijvoorbeeld voor een stoomoven. Lees verder en ontdek meer over deze ovens met de vele verschillende functionaliteiten.

Whirlpool ovens maken het je makkelijk

Naast de verschillende functies waardoor je heel gemakkelijk een programma in kan stellen, heeft de oven ook nog verschillende andere kwaliteiten. Hiermee kun je zowel het apparaat makkelijk gebruiken als bedienen:

✓ Altijd een glanzende oven. Sommige Whirlpool ovens hebben een katalytische of hydrolyse functie waardoor de oven zichzelf reinigt. Met hoge temperaturen, een speciale coating of stoomcyclus kunnen voedselresten, vet en vuil gemakkelijk verwijderd worden. Zo houd je altijd een glanzende oven van buiten en binnen.
✓ Een persoonlijke kookassistent. Gebruik je een programma vaak en wil je dit hergebruiken met één druk op de knop? Dan kun je bij sommige ovens gebruik maken van voorgeprogrammeerde recepten. Hiermee past de oven de temperatuur en tijdsinstellingen automatisch aan, zodat je in een handomdraai de heerlijkste gerechten op tafel tovert.
✓ Snel en geruisloos. Wil je graag meer tijd over houden en direct je ovenschotel, gerecht of taart in de oven schuiven? Dat kan met de Ready2Cook functie. Bij deze functie is voorverwarmen niet meer nodig. Daarnaast hebben sommige ovens een ovendeur die makkelijk te open is en geruisloos gesloten kan worden door de SoftClose scharnieren.

Donker of licht?

Een Whirlpool oven of stoomoven is verkrijgbaar in een donkere zwarte kleur of een lichte rvs kleur. Met beide ovenkleuren kun je verschillende effecten creëren. Wil je bijvoorbeeld dat je oven zo weinig mogelijk opvalt en meer geïntegreerd wordt in je keuken? Als je donkere kleuren hebt in je keuken, kies dan voor een zwarte ovenkleur en bij lichte kleuren voor een rvs ovenkleur. Wil je juist graag contrast, waardoor je oven opvalt? Kies dan in een lichte keuken een zwarte oven en bij een donkere keuken een rvs kleur oven.

Bezoek een van onze winkels

Wil je graag de Whirlpool ovens en stoomovens ontdekken en nog meer over deze apparaten weten? Kom dan naar een van onze winkels en laat je inspireren door de mogelijkheden. Bij Küchen Direct word je altijd geholpen door een professionele adviseur die je van een gepast en op maat gemaakt advies voorziet. Küchen Direct zorgt ervoor dat een keuken kopen heel overzichtelijk wordt.