Magnetrons van Whirlpool - Küchen Direct

Whirlpool magnetrons bij Küchen Direct

Whirlpool magnetrons zorgen ervoor dat jij snel een maaltijd opwarmt of bevroren producten eenvoudig ontdooit. Dankzij de geavanceerde technologieën bereik je altijd de beste resultaten met een Whirlpool magnetron. Wil je meer weten over de mogelijkheden en deze innovatieve technologieën? Hier lees je alles over de magnetrons van Whirlpool.

Gemakkelijk en snel

Naast dat je gemakkelijk en snel gerechten bereidt of ontdooit met de magnetrons van Whirlpool beschikken ze ook nog over enkele andere handige functies. Deze lichten wij hier kort voor je toe.

Crisp functie
Met behulp van deze functie wordt uw gerecht lekkere knapperig in de magnetron. Zowel een lasagne met een heerlijke laag kaas als bevroren brood krijgt een knapperige bite.

Personaliseer jouw ontwerp
Van de vele verschillende programma’s zijn er vast een aantal die jij vaker gebruikt dan andere. Met een Whirlpool magnetron kun je jouw 10 favoriete voorgeprogrammeerde recepten bewaren en vind je deze weer snel terug bij je favorieten.

Stomen met één druk op de knop
Ook voor een gezonde maaltijd zit je met een Whirlpool magnetron goed. Met de stoomfunctie bereid je jouw groenten, rijst of pasta en is een perfecte garing gegarandeerd.

Combimagnetrons

Nog twijfels tussen een oven of magnetron? De combimagnetron biedt de perfecte oplossing. Bij een combimagnetron heb je de magnetronfunctie én de ovenfunctie. Dankzij de crispfunctie blijft je eten nog steeds knapperig, maar is het alsnog sneller bereidt. Daarnaast is een combimagnetron een goede tussenoplossing voor als de ruimte in je keuken beperkt is. En of je nou een taart of een lekkere ovenschaal wilt bereiden, met de vooraf geïnstalleerde programma's kan het allebei. 

Bestel het gratis magazine

Wil je meer weten over de magnetrons van Whirlpool? Bestel dan ons gratis magazine boordevol inspiratie voor jouw nieuwe keuken. Naast diverse inspirerende keukenideeën biedt het magazine ook trends en ervaringen van andere klanten. Het magazine wordt daarnaast binnen 72 uur volledig gratis bij je thuisbezorgd.