Kookplaten van Whirlpool - Küchen Direct

Whirlpool kookplaten bij Küchen Direct

Whirlpool kookplaten bestaan in verschillende uitvoeringen. Of je nu kiest voor een gaskookplaat of gas-op-glas of liever kookt op inductie, er is altijd een geschikte Whirlpool kookplaat te vinden. Wil je meer weten over deze verschillende soorten kookplaten? Lees dan verder voor meer informatie.

Fusion kookplaten

De Fusion kookplaten van Whirlpool werken op gas en zijn voorzien van krachtige branders. De branders hebben een vermogen van 5 kW waardoor je de heerlijkste maaltijden bereidt op het vuur. Het innovatieve kookoppervlak is gemaakt van iXelium, een materiaal dat voor een langdurige glans zorgt. Op het iXelium oppervlak blijven etensresten niet vastkleven, waardoor reinigen snel en eenvoudig is gebeurd met water.

Inductiekookplaten

De strakke en moderne inductiekookplaten van Whirlpool beschikken over een dubbele kookzone voor maximale flexibiliteit. Dankzij de geavanceerde technologieën bereid je de meest smaakvolle maaltijden. De 6th sense technologie stelt automatisch de juiste temperatuur in voor smelten, sudderen of opwarmen met slechts één druk op de knop. Bovendien is inductie een milieuvriendelijke manier van koken. Doordat inductie alleen de pan verwarmt en niet de kookplaat gaat er maar liefst 10% minder energie verloren tijdens het koken.

Gas-op-glas kookplaten

Net zoals de Fusion kookplaten zijn de gas-op-glas kookplaten uitgevoerd met krachtige branders die een vermogen hebben van maar liefst 5 kW. Hierdoor zet je snel een smaakvol gerecht op tafel. Doordat de branders geïntegreerd zijn in een egale, zwarte kookplaat heeft de gas-op-glas kookplaat een strakke en moderne uitstraling. De bedieningsknoppen zitten aan de voorzijde van de kookplaat waardoor je de branders snel en eenvoudig bedient. Het egale oppervlak is tot slot ook zeer eenvoudig schoon te maken.

Bestel het gratis magazine

Wil je meer weten over de kookplaten van Whirlpool? Bestel dan hier ons gratis magazine en laat je inspireren door de mogelijkheden. Het magazine staat boordevol met keukenideeën, trends en ervaringen van andere klanten. Bovendien wordt het magazine binnen 72 uur geheel gratis bij je thuisbezorgd.