Whirlpool koelkasten: langdurig vers voedsel - Küchen Direct

Whirlpool koelkasten

Whirlpool koelkasten zorgen ervoor dat jouw ingrediënten langer vers en smaakvol blijven. Dankzij geavanceerde technologieën geniet je van optimale resultaten met een Whirlpool koelkast. Bovendien bestaat het assortiment uit een brede diversiteit van modellen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een koelkast van Whirlpool? Lees dan snel verder.

De geavanceerde technologieën van Whirlpool

Om de koelkasten zo optimaal mogelijk te laten functioneren en jouw ingrediënten zo lang mogelijk vers te houden, maakt Whirlpool gebruik van verschillende technologieën. Deze technologieën zijn gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen voor het beste resultaat. We lichten deze bijzondere eigenschappen van de Whirlpool koelkasten hier kort voor je uit.

6th sense FreshControl
Deze intuïtieve technologie zorgt ervoor dat de temperatuur en de vochtigheidsgraad constant op het juiste niveau blijven. Deze technologie detecteert automatisch de benodigde temperatuur en vochtigheidsgraad en past deze direct aan wanneer nodig. Hierdoor blijven je producten zo lang mogelijk vers.

StopFrost
Deze vorstvrije technologie zorgt ervoor dat de koelkast ontdooien makkelijker is dan ooit tevoren. Het opvangbakje voor het ijs vangt al het water op, wat je vervolgens gemakkelijk wegspoelt. Naderhand hoef je het bakje slechts 1 minuut onder de kraan om te spoelen en de klus is geklaard.

De verschillende modellen

In de collectie van Whirlpool kies je tussen diverse modellen. Het tafelmodel is ideaal voor alleenstaanden of als extra koelkast voor extra ruimte. Het kastmodel biedt meer koelruimte, maar past nog steeds gemakkelijk in iedere keuken. De dubbeldeurskoelkast is een koel-vriescombinatie, waarbij de koelkast en vriezer gecombineerd zijn in één apparaat. De koel-vriescombinaties van Whirlpool bieden meer vriesruimte dan traditionele vriezers, zodat je voldoende ruimte hebt voor jouw bevroren producten. Tot slot kun je ook kiezen uit diverse energielabels. De labels variëren van A+ tot A+++, zodat je altijd verzekerd bent van een milieubewuste keuze met Whirlpool.

Kom naar een van onze showrooms

Nieuwsgierig geworden naar de Whirlpool koelkasten? Bezoek dan een van de showrooms van Küchen Direct en kom de koelkasten met eigen ogen bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en je van professioneel en vrijblijvend advies te voorzien.

Terug
Sluiten