Whirlpool afzuigkappen: stil en effectief - Küchen Direct

Whirlpool afzuigkappen bij Küchen Direct

Whirlpool afzuigkappen bestaan in diverse modellen en uitvoeringen, maar hebben één ding met elkaar gemeen: een stille en krachtige afvoering. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over vervelende kookluchten dankzij een Whirlpool afzuigkap. Van wandschouwkap tot een geïntegreerd model; je vindt het hier allemaal. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Altijd een passend model

Het assortiment van Whirlpool bestaat uit diverse modellen die ieder geschikt zijn voor verschillende soorten keukens. Hier lichten we ieder model kort voor jou uit, zodat je er snel achter komt welk model het beste bij jouw keuken past.

Wandschouwkap
Dit populaire model behoort tot een van de favorieten onder de afzuigkappen. Deze kap wordt tegen de wand boven de kookplaat geplaatst. Dankzij de verschillende vormen is er een ruime keuze in modellen. Van opzichtige en stijlvolle tot kleinere, subtiele modellen. Voor iedere keuken bestaat er een geschikte wandschouwkap.

Geïntegreerd afzuigsysteem
Dit model wordt volledig in het design van de keuken geïntegreerd, waardoor deze niet in het zicht hangt. De afzuigkap wordt in het keukenkastje boven de kookplaat gemonteerd. De afzuigkap is geschikt voor kleinere keukens, doordat de afzuigkap minder plek in beslag neemt, maar kan ook goed in andere type keukens tot zijn recht komen.

Eilandafzuigkap
Zoals de naam van dit afzuigsysteem al doet vermoeden, is deze afzuigkap speciaal ontworpen voor eilandkeukens. De kap wordt boven het kookeiland geplaatst en hangt hierdoor helemaal vrij. De eilandafzuigkap is vaak voorzien van een extra sterke afzuigingskracht, omdat etensgeuren zich meerdere kanten op kunnen verspreiden dan bij een kookplaat die tegen de wand of in een hoek van de keuken is geplaatst.

De 6th sense technologie

De geavanceerde 6th sense technologie is wat de keukenapparatuur van Whirlpool zo bijzonder maakt. Ditzelfde geldt voor de afzuigsystemen van dit merk. Het vermogen van de afzuiging wordt automatisch aangepast op basis van het gerecht dat jij op dat moment aan het bereiden bent. Zo ben je altijd zeker van de juiste sterkte van de afzuiging en kan jij je richten op wat echt belangrijk is: het op tafel zetten van een overheerlijke maaltijd.

Kom naar een van onze showrooms

Ben jij op zoek naar een nieuwe afzuigkap voor jouw keuken en wil je de diverse modellen van Whirlpool met eigen ogen bekijken? Breng dan een bezoek aan een van onze zeven showrooms. Hier staan onze professionele adviseurs voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je van passend en vrijblijvend advies te voorzien..