Whirlpool keukenapparatuur - Küchen Direct

Whirlpool keukenapparatuur bij Küchen Direct

Whirlpool keukenapparatuur van Küchen Direct bestaat uit een divers aanbod. Wat je ook kiest, functionaliteit en een mooie allure heb je gegarandeerd met de keukenapparatuur van Whirlpool. Bij alle apparatuur kun je kiezen voor verschillende functionaliteiten en innovaties die aansluiten bij jouw wensen. Met de nieuwe 6th Sense lijn kies je met behulp van de 6th Sense programmaknop een type gerecht uit de zes voorgestelde categorieën. Op die manier zijn de optimale bereidingswijze en temperatuur automatisch voor je ingesteld. Op deze pagina vind je alles over ons aanbod van dit merk. Ontdek meer en laat je verrassen door de keukenapparatuur van Whirlpool.

Het assortiment

Het assortiment keukenapparatuur van Whirlpool is zeer breed. Of je nou op zoek bent naar een complete koelkast of slechts een koffiemachine, bij Whirlpool ben je altijd aan het juiste adres. Bekijk hieronder het assortiment.

Whirlpool ovens en stoomovens

De ovens en stoomovens bieden verschillende functionaliteiten. Heb je bijvoorbeeld geen zin om de oven iedere keer grondig te reinigen? Kies dan voor een oven met zelfreinigende technologie. Daarnaast kun je bijvoorbeeld kiezen voor een oven die je niet hoeft voor te verwarmen, zodat je snel en gemakkelijk een lekker gerecht op tafel kunt zetten. Ontdek alles over de functionaliteiten van de Whirlpool ovens en stoomovens.

Whirlpool magnetrons

Bij een magnetron denk je vooral aan het opwarmen van maaltijden, maar met de nieuwste technologieën van magnetrons bieden deze naast de mogelijkheden van opwarmen nog veel meer functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van een super lekkere krokante bovenlaag op je gerecht. Net zo knapperig als uit de oven, maar dan net even in een ander apparaat. Laat je verrassen door de magnetrons van Whirlpool.

Whirlpool kookplaten

Kookplaten met verschillende kookzones, types, breedtes en branders. Door de diversiteit kun je de kookplaten laten aansluiten op jouw kookwensen. Ben je bijvoorbeeld een kookliefhebber? Kies dan voor een kookplaat met verschillende kookzones. Woon je klein en fijn? Kies dan voor een smalle kookplaat, zodat je nog veel ruimte overhoudt voor andere keukenapparaten/accessoires.  Met de kookplaten van Whirlpool komt iedere kookwens in vervulling.

Whirlpool koffiemachines

Voor wie echt van een goede bak koffie houdt in stijl, kiest voor een koffiemachine van Whirlpool. Deze koffiemachines worden ingebouwd en zijn hierdoor helemaal geïntegreerd in je keuken. Met de Whirlpool koffiemachines bereid je niet alleen heerlijke koffie, maar bijvoorbeeld ook cappuccino. Geniet van je koffie met een koffiemachine van Whirlpool.

Whirlpool afzuigkappen

Wanneer je gekookt hebt, is het heerlijk als de kookgeuren direct afgevoerd worden naar buiten. Met de afzuigkappen van Whirlpool blijft je woning heerlijk fris ruiken en kun je na het eten natafelen om lekker even uit te rusten van de bezigheden van die dag. Kies uit de verschillende eigenschappen, plaatsing, ventilatiesystemen, breedtes en kleuren om jouw afzuigkap perfect aan te laten sluiten op je kookplaat of fornuis.

Whirlpool vaatwassers

Het fijne van een vaatwasser is dat je alle vaat erin zet en je er geen omkijken meer naar hebt. Daarna ruim je de schone vaat op en klaar is kees. De vaatwassers van Whirlpool bieden mogelijkheden voor verschillende groottes van huishoudens. Ook kun je kiezen uit verschillende formaten en de plaatsing. Denk bij het laatste bijvoorbeeld aan vrijstaand of semi/volledig geïntegreerd in je keuken. Voor iedere grootte huishouden is een passend model te vinden bij Küchen Direct.

Whirlpool koelkasten

Met de koelkasten van Whirlpool behoud je de smaak en kwaliteit van de producten die je plaatst in de koelkast. Door verschillende eigenschappen kun je bijvoorbeeld je voedsel langer vers houden of een speciale zone inrichten voor vers vlees en vis. Je kan zelfs kiezen voor combinaties van koelkasten en vriezers. Daarnaast zijn alle koelkasten erg energiezuinig en voorzien van een A+, A++ of A+++ energielabel.

Whirlpool vriezers

Kies uit een vrieskist of vrieskast. Een vriezer als kast kun je laten inbouwen of vrijstaand plaatsen in je keuken. Wanneer je altijd veel producten invriest is een vrieskist erg handig. Deze vriezers staan horizontaal in de keuken. Wil je liever een vriezer die de hoogte ingaat? Kies dan voor een vrieskast. Per type kun je kiezen uit verschillende modellen en functionaliteiten.

Bekijk de producten

Wil je meer te weten komen over de innovatieve keukenapparatuur van Whirlpool? Kom dan naar de winkel. Onze adviseurs stellen je graag op de hoogte van de diverse beschikbare modellen en de mogelijkheden.