Siemens vriezers - Küchen Direct

Gemak dient de mens met een vriezer van Siemens

Siemens vriezers maken het je gemakkelijk. Tijdens je drukke werkweek heb je ’s ochtends altijd lekker vers brood bij je ontbijt en ligt er als je thuiskomt genoeg voor een heerlijke maaltijd in je Siemens vriezer. Na een lange dag nog even langs de supermarkt lukt niet altijd. Toch wil je iets lekkers en gezonds eten. Een vriezer biedt uitkomst. Je vriest vers vlees, groente, vis en brood gemakkelijk in en je weet zeker dat de smaak behouden blijft. In een handomdraai staat er iets lekkers op tafel! Lees hier meer over de mogelijkheden en specifieke kenmerken van Siemens vriezers.

Welke kies je?

Siemens vriezers zijn er in alle maten. Ben je op zoek naar veel ruimte om in te vriezen? Kies dan voor een vrijstaand model. Er zijn verschillende hoogtes beschikbaar waardoor er altijd een model te vinden is dat in jouw keuken past. Heb je bijvoorbeeld een kelder met voldoende ruimte, dan valt in de categorie vrijstaand ook een grote vrieskist met ruim 300 liter opbergruimte. Wil je koelen en vriezen combineren? Kies dan voor een koel-vriescombinatie of een trendy side-by-side model. Wil je dat je vriezer onderdeel wordt van het design van de keuken, kies dan voor een inbouwmodel.

Nooit meer ontdooien met de noFrost-techniek

Heb je ook wel eens te maken gehad met vastgevroren deurtjes of lades? De noFrost-techniek van Siemens voorkomt ijsvorming aan de binnenwanden en op je levensmiddelen. Dit is dankzij het innovatieve luchtcirculatiesysteem dat de luchtvochtigheid op peil houdt. Het tijdrovende ontdooien is verleden tijd.

Flexibel opbergen – altijd voldoende ruimte

Soms heb je levensmiddelen die om een grotere opbergruimte vragen. Een hoge taart bijvoorbeeld. Of een stapel pizza’s. Die berg je gemakkelijk op in de bigBox, een hoge lade voor een slimme manier van opbergen. Voor nog meer ruimte verwijder je gemakkelijk planchets uit de vriezer. Siemens vriezers bieden optimale flexibiliteit om al je etenswaar op te bergen.

Wil je meer weten over vriezers?

Wil je het assortiment Siemens vriezers met eigen ogen bekijken? Kom dan naar een van onze winkels. Een deskundig adviseur staat je graag te woord en denkt met je mee over wat voor jou de beste oplossing is.

Terug
Sluiten