Siemens vaatwassers - Küchen Direct

Siemens vaatwassers

Siemens vaatwassers blinken uit in kwaliteit en technologie. Zo houd je dagelijks meer tijd over dankzij de slimme functies van Siemens vaatwassers. Daarnaast zien deze apparaten van Siemens er strak en stijlvol uit. Om deze reden passen onderbouw en vrijstaande modellen goed bij bijvoorbeeld moderne en industriële keukenstijlen. Bovendien kunnen ze ook volledig weggewerkt worden onder het aanrecht voor een naadloze integratie met welke keukenstijl dan ook. Meer weten? Lees dan verder en ontdek meer over de functies en mogelijkheden van Siemens vaatwassers.

 

Bespaar tijd met Siemens vaatwassers

Siemens vaatwassers besparen je dagelijks tijd dankzij de verschillende innovatieve functies. Zo wordt door de varioSpeed en turboSpeed de programmaduur verkort, terwijl je toch perfect schone vaat hebt. Dit is erg handig als je toch nog even snel een vaat wilt doen, maar ook binnen een korte tijd van huis weg wilt gaan. Daarnaast helpt ISensoric je tijd én energie te besparen. Dit intelligente systeem werkt met het automatische wasprogramma. Hierbij bepalen sensoren de hoeveelheid vaat en vervuiling, waarop vervolgens de vaatwastijd, temperatuur en het waterverbruik af wordt gestemd. Zo ga je verantwoord met het milieu om en het is ook nog eens goed voor je portemonnee.

Voor ieder wens een geschikt model

De vaatwassers van Siemens kunnen ingebouwd worden of zijn los te plaatsen. Het is natuurlijk mooier om een vaatwasser in te bouwen, omdat deze dan een geheel vormt met de rest van de keuken. Soms is het echter zo dat de keuken het niet toelaat om een vaatwasser in te bouwen dan kun je kiezen voor een vrijstaand model. Deze kun je dan in de toekomst eventueel verplaatsen of meeverhuizen, erg handig! Voor welke vorm of model je ook kiest: de vaatwassers van Siemens laten je jarenlang genieten.

Laat je inspireren

Wil je meer weten over Siemens vaatwassers? Vraag dan ons gratis keukenmagazine aan. Deze staat boordevol keukenideeën en inspiratie. Bekijk de keukenapparatuur van Siemens, neem een kijkje bij onze klanten binnen en ontdek een uitgebreid overzicht in stijlen, kleuren en elementen. De aanpak van Küchen Direct is eenvoudig: direct de laagste prijs. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.