Siemens ovens

De ovens van Siemens

Siemens ovens zijn de perfecte combinatie tussen innovatieve technologie en een stijlvol design. Bereid de heerlijkste gerechten met de gebruiksvriendelijke ovens van Siemens. Wil je meer weten over deze ovens en de voordelen hiervan? Lees dan snel verder.

Het uitgebreide assortiment van Siemens

Bij Siemens heb je de keuze uit een groot assortiment ovens. Van inbouw bakovens tot compacte modellen en van ovens met een magnetronfunctie tot vrijstaande fornuizen met een oven. Voor iedere keuken is er een geschikt model te vinden. Alle ovens voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Siemens en zijn bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Eén ding is in ieder geval zeker: met Siemens ovens bereid je de heerlijkste gerechten.

De voordelen op een rijtje

De ovens van Siemens hebben een prachtig design en zijn daarnaast ook nog eens zeer makkelijk in het gebruik. We lichten hier enkele voordelen van deze innovatieve en gebruiksvriendelijke ovens voor je uit:

  • Energiezuinig: Alle Siemens ovens vallen in de energieklasse A of hoger, waardoor je verzekerd bent van een energiezuinig gebruik. Dat is niet alleen fijn voor de portemonnee, maar ook nog eens goed voor het milieu. De allernieuwste hetelucht Eco functie zorgt er zelfs voor dat er op één niveau gebakken en gebraden kan worden.
  • ActiveClean®: Dankzij deze functie maak je de oven in een handomdraai schoon. Deze zelfreinigende functie neemt je al het werk uit handen. De overgebleven etensresten worden verbrand tot as, wat naderhand alleen even hoeft weg te worden geveegd.
  • TFT-Touchdisplay: Dit extra grote display zorgt voor een eenvoudige bediening van de oven. Hierdoor wordt het bereiden van jouw favoriete gerecht nóg gemakkelijker.

Stoomovens

Naast normale ovens heeft Siemens ook diverse stoomovens in het assortiment. Stoomovens typeren zich door, zoals de naam al doet vermoeden, de stoomfunctie. Door middel van deze functie blijven de smaak, kleur en vitaminen behouden tijdens de bereiding. Dit zorgt voor een gezonde en verantwoorde maaltijd. De stoomovens van Siemens zijn echte alleskunners. Niet alleen bereid je de heerlijkste stoommaaltijden, maar ook klassiek bakken en braden is mogelijk met deze oven. Kortom, de Siemens stoomovens bieden een breed scala aan functies.

Bezoek een van onze winkels

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Siemens ovens voor jouw keuken? Kom dan naar een van onze winkels en laat je inspireren door de mogelijkheden. Bij ons word je altijd geholpen door een professionele adviseur die je van een gepast en op maat gemaakt advies voorziet.

Terug
Sluiten