Siemens magnetrons

De magnetrons van Siemens

Siemens magnetrons dienen tegenwoordig niet alleen meer voor het ontdooien of opwarmen van een maaltijd. Tegenwoordig bereid je ook de heerlijkste gerechten met een Siemens magnetron. Lees hier meer over de innovatieve technologieën van Siemens die de magnetrons onmisbaar maken in jouw keuken.

Welk model kies jij?

Siemens biedt een breed assortiment aan verschillende soorten magnetrons. Zo bestaan er tegenwoordig magnetrons met een grillfunctie. Dankzij deze functie bereik je een perfect bak- en braadresultaat. Doordat de magnetron vrijwel geen water gebruikt om de maaltijd te grillen, blijven de smaak en vitamines optimaal behouden. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook Siemens magnetrons met een stoomfunctie. De pulseStream functie voegt extra stoom toe tijdens het bakproces, wat zorgt voor een knapperige buitenkant en een heerlijk malse binnenkant van het voedingsmiddel. Tot slot kun je bij Siemens kiezen voor zowel inbouw- als losse modellen.

De voordelen op een rijtje

De ovens van Siemens hebben een prachtig design en zijn daarnaast ook nog eens zeer makkelijk in het gebruik. We lichten hier enkele voordelen van deze innovatieve en gebruiksvriendelijke ovens voor je uit:

  • Eenvoudige bediening: Dankzij het speciaal ontworpen TFT-Display zijn de magnetrons eenvoudig te bedienen. De weergave geeft een duidelijk overzicht van de verschillende functies. Voor een extra groot display kies je voor TFT-Touchdisplay of TFT-TouchdisplayPlus met extra bedieningscomfort.
  • Home Connect: Kies je voor een model met een Home Connect functie, dan profiteer je van het ultieme gemak. Via de Home Connect app bedien je de magnetron eenvoudig via jouw telefoon of tablet.

Bezoek een van onze winkels

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Siemens magnetrons voor jouw keuken? Kom dan naar een van onze winkels en laat je inspireren door de mogelijkheden. Bij ons word je altijd geholpen door een professionele adviseur die je van een gepast en op maat gemaakt advies voorziet.
 

Terug
Sluiten