Siemens kookplaten - Küchen Direct

Siemens kookplaten

Siemens kookplaten stralen innovatie uit, maar kunnen tegelijkertijd ook traditioneel zijn of juist heel modern. Geniet van grote kookvlakken en intens kookgenot met een Siemens kookplaat. Of je nu houdt van koken op gas, keramisch, inductie of een combinatie hiervan: Siemens heeft het allemaal. Daarnaast maken de innovaties het mogelijk om op hoog niveau te koken, zodat ook jij heerlijke culinaire gerechten op tafel tovert.

Kookplaten van Siemens bieden het allemaal

Geniet van je kookmoment in de keuken en vervolgens van de gerechten die jij op tafel zet. Dat kan met een Siemens kookplaat. Bij deze kookplaten heb je keuze uit verschillende soorten en innovaties, zodat je een kookplaat kan kiezen die aansluit bij jouw kookstijl.

De soorten kookplaten:

  • Inductiekookplaten: Deze kookplaten worden niet warm, alleen de onderkant van de pan. Alle energie gaat naar dit oppervlak. Zo verlies je geen warmte en is het een snelle manier om je gerechten te koken. Het aantal branders kun je laten aanpassen naar jouw wensen en door innovatieve technieken is er nog veel meer mogelijk op deze kookplaat. Hier later meer over.
  • Gaskookplaten: Traditioneel, maar het komt nog steeds veel voor. Bij een gaskookplaat is het ook mogelijk om in het midden een wokbrander te plaatsen. Zo past je wokpan perfect op de gasbrander en kun jij nog meer genieten van het koken en blijven focussen op je gerecht in plaats van op de positie van de pan.
  • Keramische kookplaten: Maak koken nog makkelijker door te kiezen voor koken op een keramische kookplaat. Het regelen van de temperatuur kan op deze kookplaten heel precies met wel 17 verschillende vermogensstanden. Zo bereid jij die culinaire gerechten perfect.
  • Kookplaten voor inbouwfornuizen: Als laatst kun je nog kiezen voor kookplaten waarbij de ovens worden ingebouwd. Zo heb je alles bij de hand en kun je via een gemeenschappelijk bedieningspaneel op de voorkant van het fornuis zowel de functies van de oven als de verschillende kookzones gemakkelijk bedienen; twee vliegen in één klap, dus.

Ontdek de innovaties van Siemens kookplaten

Bij Siemens kun je kiezen voor verschillende innovatieve functies op de kookplaten. Kies bijvoorbeeld voor een FreeInduction functie voor op je inductiekookplaat. Bij deze functie herkent de kookplaat automatisch de vorm, grootte en positie van de pan. Ook kun je kiezen voor een BraadSensor die de temperatuur van de pan constant houdt, zodat je niks meer kunt laten aanbakken. Daarnaast is er een KookSensor die ervoor zorgt dat je pannen niet meer overkoken, zoals bij rijst, bijvoorbeeld. Met de kookplaten van Siemens kun jij nog meer genieten van het koken.

Bewonder de Siemens kookplaten in onze winkel

Is een Siemens kookplaat iets voor jou? Kom dan naar een van onze winkels en laat je inspireren door alle kookplaten. Onze adviseurs geven altijd deskundig advies en Küchen Direct geeft je Duitse betrouwbaarheid gecombineerd met maatwerk.

Terug
Sluiten