Siemens koffiemachines – Küchen Direct

Siemens koffiemachines

Siemens koffiemachines laten je optimaal genieten van een heerlijke kop warme koffie. De inrichting van jouw keuken krijgt net dat beetje extra met een Siemens koffiemachine. Ben je benieuwd naar de voordelen van Siemens koffiemachines en wil je weten welk apparaat de beste keuze is voor jou? Lees dan snel verder.

Een Siemens koffiemachine in jouw keuken

Espresso, latte macchiato of een overheerlijke cappuccino, met een Siemens koffiemachine is jouw favoriete koffie of andere warme drank zo gemaakt. Ook als je visite hebt, is iedereen in een mum van tijd voorzien van een smakelijk kopje koffie. Siemens koffieapparaten zorgen niet voor een standaard kop koffie, maar voor een kop vol warm genot. Bij Siemens heb je de keuze uit verschillende modellen, waarbij je bijvoorbeeld kunt kiezen tussen een losstaand of een inbouwmodel. Daarnaast bestaan er ook speciale espresso volautomaten waarmee je de lekkerste espresso tevoorschijn tovert.

De voordelen op een rijtje

De koffiemachines van Siemens hebben een prachtig design en zijn daarnaast ook nog eens zeer makkelijk in het gebruik. We lichten hier enkele voordelen van deze innovatieve koffiemachines voor je uit:

  • Handige reinigingsfunctie: De koffiemachines zijn voorzien van diverse reinigingsfuncties, zodat je altijd snel en gemakkelijk jouw apparaat schoonmaakt én voorzien bent van een kop échte verse koffie. Zo zorgt de reiniging er onder andere voor dat de dagelijkse afzetting van melk- en koffieresten of kalk met zekerheid wordt verwijderd.
  • Perfecte hygiëne: Doordat de zetgroep van het apparaat eenvoudig kan worden uitgenomen, weet je ook zeker dat het binnenwerk van jouw koffiemachine schoon is. Bovendien kan dit onderdeel gemakkelijk met heet water worden gereinigd, zodat het in een handomdraai weer schoon is.
  • Eenvoudige bediening: Alle Siemens koffiemachines zijn eenvoudig te bedienen door middel van een makkelijk besturingssysteem. De EQ.9 Home Connect koffiemachine kan zelfs op het WiFi-netwerk worden aangesloten, zodat je deze vanaf je telefoon kunt bedienen. Luxe was nog nooit zo gemakkelijk!
  • Jouw perfecte kop koffie: Er bestaan koffiemachines van Siemens waar gemalen koffie gebruikt wordt. Maar voor de echte koffieliefhebbers zijn er van Siemens ook koffiemachines waarbij de koffie gemaakt wordt van vers gemalen bonen. Het apparaat maalt de bonen zelf en zet hiervan een super verse kop koffie.

Vraag ons gratis magazine aan

Wil je meer weten over Siemens koffiemachines? Vraag dan ons gratis magazine aan, boordevol inspiratie en keuken ideeën. Lees meer over de keukenapparatuur van Siemens, neem een kijkje bij onze klanten binnen en ontdek een uitgebreid overzicht in stijlen, kleuren en elementen.

Terug
Sluiten