Siemens koelkasten - Küchen Direct

Een keuken begint met een koelkast

Siemens koelkasten bieden voor elke keuken een passende oplossing. Met de nieuwste technologieën blijven je levensmiddelen langer vers en lekker met Siemens koelkasten. Zo regel je niet alleen de temperatuur maar ook de luchtvochtigheid optimaal, zodat je etenswaren langdurig vers blijven. Bovendien geniet je met een Siemens koelkast van maximale flexibiliteit om de ruimte in te delen en van gebruikscomfort te voorzien, zoals verlichting in de donkerste hoekjes. Lees hier over de mogelijkheden van Siemens.

Met easyAccess zie je nooit meer iets over het hoofd

Iedereen heeft het wel eens: je vindt etenswaar terug waarvan je niet wist dat je het nog in de koelkast had liggen. Helaas kom je daar iets te laat achter en het etenswaar is over de datum. Gelukkig is dat nu verleden tijd. Met easyAccess Shelves kun je door de uittrekbare glazen plateaus de koelkast gemakkelijk in-en uitruimen en heb je bovendien een perfect overzicht van wat er in je koelkast ligt.

Lekker lang vers met de nieuwste technologieën

Siemens werkt met de modernste technologieën om je etenswaar langer vers te houden. Met innovaties als vitaFresh en hydroFresh regel je de ideale temperatuur en luchtvochtigheid om groente en fruit tot wel twee keer langer vers te houden. Met de koude opslagzone coolBox houd je vis en vlees langer vers en smaakvol.

Wil je meer weten over koelkasten?

Wil je meer weten over Siemens koelkasten of ze met eigen ogen bekijken? Kom dan naar een van onze winkels. Een deskundig adviseur staat je graag te woord en denkt met je mee over wat voor jou de beste oplossing is.