Siemens koel-vriescombinaties – Küchen Direct

Siemens koel-vriescombinaties

De Siemens koel-vriescombinatie is een koelkast met een apart vriesgedeelte. Zowel alle gekoelde als bevroren producten heb je dus direct bij de hand dankzij deze handige koel-vriescombinatie. Wil je meer weten over de voordelen? Lees het hier.

Wat zijn de voordelen?

De combinatie van een koelkast met vriezer biedt diverse voordelen. Wij hebben de belangrijkste voordelen hier voor je op een rijtje gezet:

  • Ruimtebesparend: Doordat een koel-vriessysteem twee keukenapparaten in één verwerkt, neemt deze minder ruimte in beslag dan twee losse apparaten. Zo houd je ruimte over in de keuken voor het plaatsen van bijvoorbeeld andere keukenapparatuur.
  • noFrost: Tegenwoordig zijn veel koel-vriescombinaties voorzien van een noFrost systeem, wat ijsvorming voorkomt. Hierdoor hoef je de koel-vriescombinatie niet geheel te ontdooien omdat ijs zich ophoopt. Deze handige functie bespaart je dus een hoop tijd en moeite!
  • Producten blijven langer vers: Alle etenswaren blijven tot wel drie keer langer vers in een Siemens koel-vriescombinatie dankzij de 'vochtige' en 'droge' hyperFresh Premium 0°C lades.
  • Flexibele indeling: Het glazen easyLift-plateau en -deurvak kunnen gemakkelijk verplaatst worden, zelfs als de Siemens koel-vriescombinatie compleet gevuld is.

Kies voor een Siemens inbouw koel-vriescombinatie

Een trend die we tegenwoordig steeds vaker voorbij zien komen, is de ingebouwde koel-vriescombinatie. Dankzij een ingebouwd model vormt de koel-vriescombinatie één geheel met de rest van de keuken. Op de voorkant van de Siemens koel-vriescombinatie plaats je namelijk gemakkelijk een meubelfront of decorplaat, zodat het apparaat helemaal aansluit bij de rest van de keuken. De nette afwerking zorgt voor een mooie uitstraling, wat ten goede komt van het design van je keuken.

Kom naar een van onze winkels

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Siemens koel-vriescombinaties en wil je zien hoe een ingebouwde koel-vriescombinatie van Siemens staat in diverse keukens? Kom dan naar een van onze winkels en laat je inspireren door de mogelijkheden van Siemens. Bovendien staan onze professionele adviseurs altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en je te voorzien van een passend advies.