Siemens afzuigkappen – Küchen Direct

De krachtige afzuigkappen van Siemens

Siemens afzuigkappen staan bekend om hun efficiënte werking en krachtige afzuiging. Niet alleen deze kenmerken zijn typerend, ook de stille werking en het stijlvolle design maken Siemens afzuigkappen bijzonder. Dankzij de geavanceerde motoren en de hoge afzuigcapaciteit heb je niet langer last van nare etensgeuren en dampen tijdens het bereiden van een maaltijd. Bovendien werken de afzuigkappen van Siemens ook nog eens geruisloos, zodat je tijdens het koken niet gestoord wordt door vervelende geluiden.

Welke Siemens afzuigkap past het beste in jouw keuken?

Siemens heeft een breed assortiment afzuigkappen. Voor ieder type keuken is een geschikt model te vinden, maar de grote vraag is natuurlijk welk model het beste in jouw keuken past. Lees hier welke verschillende afzuigkappen van Siemens tot de mogelijkheden behoren.

Wand schouwkappen

Een wand schouwkap kan direct aan de wand boven de kookplaat worden gemonteerd. Via het roestvrijstalen afzuigkanaal wordt de lucht afgezogen, waardoor etensgeuren geen kans krijgen om zich door de keuken te verspreiden. De wand schouwkap is verkrijgbaar in diverse modellen.

Vlakschermkappen

De vlakschermkappen van Siemens zijn goed geïntegreerd in de bovenkast en zijn daardoor vrijwel onzichtbaar in de keuken. Dat is wel zo prettig als je geen afzuigkap wilt die in het zicht hangt. Tijdens het koken kan de afzuigkap naar buiten worden getrokken, zodat de afzuiging van etensluchten effectief in werking kan gaan.

Eiland schouwkappen en plafondunits

Een eilandkeuken vraagt om een speciale afzuigkap: hier wil je namelijk dat de afzuiging boven het kookeiland hangt en dus in directe verbinding met het plafond van de keuken staat. Ook voor andere ruimtelijk ingerichte keukens is dit type afzuiging zeer geschikt. Een eiland schouwkap mag gezien worden, dit model is een stijlvolle toevoeging aan de keuken, terwijl een plafondunit een subtieler model heeft. De plafondunit wordt in het plafond geïntegreerd en is daarom minder zichtbaar dan een eiland schouwkap.

Downdraft

Met deze moderne manier van afzuiging haal je de laatste trend in huis. De downdraft afzuigkappen van Siemens komen pas in beeld zodra deze in functie wordt gezet. Praktisch en zeer stijlvol: de afzuigkap hangt niet in het zicht en toch ben je gegarandeerd van effectieve luchtafzuiging in de keuken.

Bezoek een van onze winkels

Wil je de afzuigkappen van Siemens met eigen ogen bewonderen? Bezoek dan een van onze winkels en laat je inspireren door de mogelijkheden met de afzuigkappen van Siemens. Bovendien staan onze professionele adviseurs altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en je van een gepast advies te voorzien.