Siemens keukenapparatuur - Küchen Direct

Siemens keukenapparatuur bij Küchen Direct

Siemens is een welbekend huishoudmerk dat wereldwijd bekend staat om onder andere zijn keukenapparatuur. Bij Küchen Direct bieden wij dan ook een breed assortiment van Siemens keukenapparatuur aan. Van afzuigkap tot koffiemachine en van magnetron tot vriezer, bij Küchen Direct is de keuze enorm. Wil je meer weten over de keukenapparatuur van Siemens? Lees dan snel verder.

De kracht van Siemens

Bij Siemens draait het niet alleen om praktische huishoudelijke apparaten, maar gaat het om hoge prestaties en innovatieve technologieën die jou het leven makkelijker maken. Dit wordt gecombineerd met een uniek design, waardoor de apparatuur niet alleen functioneel, maar ook nog eens zeer stijlvol is. Bereid je voor op een nieuwe en buitengewone belevenis met de keukenapparatuur van Siemens.

Het assortiment

Het assortiment keukenapparatuur bestaat uit essentiële apparatuur, waarmee je jouw keuken compleet kunt inrichten. Bekijk hier de verschillende keukenapparatuur van Siemens.

Siemens afzuigkappen

Voorkom nare etensluchten tijdens en na het koken met een Siemens afzuigkap. Omdat iedere keuken anders is heeft Siemens een groot assortiment aantrekkelijke afzuigkappen. Zo kies je bij Siemens uit downdraft afzuigkappen, wand schouwkappen, eiland schouwkappen, plafondunits en meer. Bekijk het hier.

Siemens koel-vriescombinaties

Met de koel-vriescombinaties van Siemens heb je alle gekoelde en bevroren producten direct bij de hand. Siemens heeft vrijstaande en inbouwapparaten in het assortiment, zodat voor iedere keuken de perfecte koel-vriescombinatie te vinden is. Bovendien is de apparatuur voorzien van een aantal handige functies.

Siemens koelkasten

Met een koelkast van Siemens houd je je etenswaar langer vers. Bovendien zorgt de handige en flexibele indeling ervoor dat je goed overzicht hebt van al de levensmiddelen in je koelkast. Siemens werkt met de modernste technologieën. Denk aan innovaties om de ideale luchtvochtigheid en temperatuur te regelen.

Siemens vriezers

Met een vriezer van Siemens in huis hoef je je geen zorgen te maken over gebrek aan vers voedsel in huis. Dankzij de nieuwe technologieën en de flexibele opbergmogelijkheden ligt er altijd een maaltijd voor je klaar die je makkelijk op tafel zet en die ook nog eens goed smaakt! Bovendien zijn de vriezers van Siemens in alle maten te verkrijgen.

Siemens kookplaten

Het assortiment kookplaten van Siemens bestaat uit inductiekookplaten, gaskookplaten, keramische kookplaten, dominokookplaten en kookplaten voor inbouwfornuizen. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor de laatste innovatie: freeInduction. Deze kookplaat heeft geen vooraf bepaalde kookzones, waardoor je de gehele kookplaat kunt gebruiken. Lees hier meer over de kookplaten van Siemens.

Siemens vaatwassers

Siemens vaatwassers blinken uit in kwaliteit en zijn voorzien van de nieuwste innovaties. Zo houd je dagelijks meer tijd over dankzij de slimme functies van Siemens vaatwassers. Daarnaast zien de vaatwassers van Siemens er ontzettend strak en stijlvol uit, van binnen en buiten. 

Siemens ovens

De ovens van Siemens hebben een prachtig design en zijn daarnaast ook nog eens zeer makkelijk in het gebruik. Lees hier meer over de voordelen van de innovatieve en gebruiksvriendelijke ovens van Siemens.

Siemens magnetrons

Met een Siemens magnetron bereid je de heerlijkste gerechten. Lees hier meer over de innovatieve technologieën van Siemens die de magnetrons onmisbaar maken in jouw keuken.

Siemens koffiemachines

Met een Siemens koffiemachine is jouw espresso, latte macchiato, een overheerlijke cappuccino of andere warme drank zo gemaakt. Benieuwd naar meer voordelen van Siemens koffiemachines? Lees dan snel verder.

Bekijk de producten

Wil je meer te weten komen over de innovatieve keukenapparatuur van Siemens? Kom dan naar de winkel. Onze adviseurs stellen je graag op de hoogte van de diverse beschikbare modellen en de mogelijkheden.