Schneider keukenapparatuur – Küchen Direct

Schneider keukenapparatuur bij Küchen Direct

Schneider is wereldwijd bekend met zijn keukenapparatuur. De keukenapparatuur van Schneider kenmerkt zich door zijn prachtige jaren 50 geïnspireerde design. Dit design laat je terugdenken aan de tijd van toen en tovert je keuken om met prachtige retro keukenapparaten als koelkasten, ovens, magnetrons en vaatwassers. Wil je meer weten over de retro-keukenapparatuur van Schneider? Lees dan snel verder.

De kracht van Schneider

Bij Schneider draait het niet alleen om een adembenemend design, de retro keukenapparatuur van dit merk kent ook een hoogwaardige kwaliteit en levert daardoor uitstekende prestaties. Hierdoor is de apparatuur van Schneider niet alleen zeer stijlvol, maar ook nog eens enorm functioneel. Zo tover je jouw keuken om tot een comfortabele en modieuze keuken.

Het assortiment

Het assortiment van Schneider bestaat uit stijlvolle keukenapparatuur, waarmee je jouw keuken omtovert tot een echte retro keuken. Bekijk hier de verschillende keukenapparaten van Schneider.

Schneider koelkasten

Schneider heeft een ruime selectie koelkasten in het assortiment. Wat al deze koelkasten gemeen hebben, is een adembenemend design gebaseerd op de jaren 50. Zo tover jij jouw keuken om tot een echte retro keuken. Benieuwd naar de verschillende kleuren en modellen?

Schneider ovens

Ervaar optimaal gemak in de keuken met een hoogwaardige oven van Schneider. Omdat iedere keuken anders is, heeft Schneider een groot assortiment aantrekkelijke ovens. Zo heb je de keuze uit diverse modellen en varianten.

Schneider magnetrons

Ook op het gebied van magnetrons is Schneider specialist. Het merk voert een ruime selectie magnetrons, die elk worden uitgevoerd in een retro-stijl. Kies jij voor een blauwe retro magnetron van Schneider of ga je toch liever voor een groene variant? Bij Schneider is alles mogelijk!

Schneider vaatwassers

Als laatste beschikt Schneider over een aantal innovatieve vaatwassers. Deze vaatwassers zijn niet alleen zeer stijlvol, maar zijn daarnaast ook nog eens zeer praktisch. Dankzij de innovatieve technologieën van Schneider, kennen deze vaatwassers een uitstekende prestatie.

Bekijk de producten

Wil je de keukenapparaten van Schneider in het echt bewonderen? Breng dan een bezoekje aan een van onze winkels. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de stijlvolle apparatuur van Schneider.