Quooker kranen: stijlvol en multifunctioneel - Küchen Direct

Quooker kranen: stijlvol en multifunctioneel

Met een Quooker kraan heb jij elke watersoort tot je beschikking: koel, warm, kokend en zelfs bruisend. Naast de multifunctionaliteit is de Quooker kraan verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren.

Daardoor vind je altijd een kraan die perfect bij jouw keukeninterieur past. Lees alles over deze bijzondere kraan op deze pagina.

De multifunctionaliteit van een Quooker kraan

Een Quooker kraan is ideaal voor elke keuken. Met een simpele draai aan de hendel of het indrukken van de knop krijg jij elke gewenste watersoort uit de kraan. Wil jij ‘s ochtends een lekker eitje koken? Dankzij het kokende water dat direct uit de kraan komt zonder dat de kraan zelf heet wordt, koken jouw eieren binnen de kortste keren.

Zin in een glas bruisend water? Door de Quooker CUBE aan te sluiten onder het aanrecht maak jij de lekkerste, gefilterde limonades binnen een mum van tijd. Ook voor lekker koel water of gewoon warm water ben je met de Quooker kraan aan het juiste adres. De prijs van een Quooker kraan begint vanaf €875. Afhankelijk van het type kraan, de afwerking, het reservoir en of je er een Quooker CUBE bij neem of niet.

Hoe werkt een Quooker?

Denk jij er over om een Quooker kraan te kopen? Dat is een slimme keuze. Maar hoe werkt deze kraan nou precies? Een Quooker kraan wordt geleverd met een kokendwaterkaan voor op het aanrecht en een reservoir voor onder je aanrecht. Het reservoir is aangesloten op de waterleiding. Daardoor komt er altijd vers water uit je kraan gelopen. Dit reservoir is goed geïsoleerd, waardoor het water goed op temperatuur blijft en je ook nog eens energie bespaart.

De bediening van de kokendwaterkraan verschilt per design. Zo kies je bijvoorbeeld voor een Quooker Flex, waarbij je met de hendel koud of warm water krijgt. Door de draaiknop boven de hendels te bedienen loopt er kokend water uit de kraan. Met de Quooker Cube tover je bruisend, gefilterd water tevoorschijn uit je kraan. Je sluit deze simpelweg aan op je reservoir onder het aanrecht en je geniet binnen de kortste keren van een heerlijk glas bruisend water.

Diverse designs kranen

De Quooker kraan komt in verschillende kleuren en designs. Je gaat bijvoorbeeld voor een chromen kraan, die in elke keukenstijl goed tot zijn recht komt. Ben je op zoek naar iets uniekers? De zwarte Quooker is enorm elegant en chique. Daarnaast zijn de kranen ook in andere bijzondere kleuren verkrijgbaar, zoals brons of zelfs goud. De Quooker kranen zijn verkrijgbaar in verschillende designs.

Zo kies je tussen de Quooker Flex, Quooker Fusion of Quooker Nordic. Elk design ziet er weer wat anders uit en past goed bij een andere keukenstijl. Ook de vorm van de kraan verschilt. Zo is de Quooker Fusion Square kraan voorzien van een bijzondere, vierkante boog. De Quooker Fusion Round heeft een klassieke, ronde boog. Ben je op zoek naar een kraan die de show steelt? Ga dan bijvoorbeeld voor de zwarte Quooker Flex. De opties zijn enorm, waardoor jij altijd geniet van een Quooker kraan die aan al jouw wensen voldoet.

Kom langs in onze showroom

Ben jij benieuwd naar de vele uitvoeringen van de Quooker kraan? Van een zwarte, ronde Quooker tot een chromen, vierkante kraan, er zit ongetwijfeld een exemplaar bij dat jou aanspreekt. Of wil jij graag weten hoe de kraan precies werkt? Kom dan langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs laten je met plezier alle mogelijkheden zien en beantwoorden graag al je vragen.