Miele keukenapparatuur – Küchen Direct

Miele keukenapparatuur

We zien steeds vaker Miele keukenapparatuur in keukens terug. Al ruim 120 jaar levert Miele keukenapparatuur van Duitse topkwaliteit. In 1899 begon Miele met de productie van botermachines en melkcentrifuges. Daarna breidde Miele het assortiment voor keukens steeds meer uit.

Tegenwoordig is Miele niet meer weg te denken uit de huishoudens en is dit merk een van de grootste aanbieders van huishoudelijke apparaten. Een keuken met Miele apparatuur ben je zeker van een product van hoge kwaliteit met de nieuwste technologie en een fraai design. Küchen Direct vertelt je graag meer over Miele keukenapparatuur.

Het assortiment Miele keukenapparatuur

Miele biedt een breed assortiment aan zowel huishoudelijke apparaten als keukenapparaten. Met Miele keukenapparatuur voor de keuken maak jij de lekkerste gerechten. Je kunt bij dit merk terecht voor van alles: van kookplaten tot koelkasten en van koffiemachines tot afzuigkappen. Ook ovens met de nieuwste technologieën behoren tot het assortiment van Miele. De ovens zijn opgedeeld in categorieën: ovens, magnetrons en stoomovens. Daarnaast is er ook keuze uit combi-stoomovens en combi-magnetrons. De producten zijn als los apparaat op het aanrecht of een kast verkrijgbaar. Beschik je over een nis of een open kast? Dan is een inbouwoven ideaal om de oven in de nis of het meubel te monteren. Hierdoor ontstaat er een prachtig en strak geheel in je keuken. Om het voedsel op de perfecte temperatuur te bewaren, vind je bij Miele ook de beste koelkasten en vriezers. Dankzij de PerfectFresh-technologie blijven verse groenten en fruit nog langer goed. Naast koelkasten en vriezers beschikt Miele ook over wijnklimaatkasten. Met een wijnklimaatkast geniet u van een drankje in gekoelde glazen. Bovendien blijven de wijnflessen ook na openen goed op temperatuur.

Innovatieve kookplaten

Miele beschikt over een aantal innovatieve kookplaten in het assortiment. De SmartSelect inductiekookplaten maken het koken gemakkelijker en veiliger. Enkel de plek waar je de pan plaatst wordt verwarmd. De rest van de kookplaat blijft koel. Zodra je de pan van de kookplaat haalt, koelt de plek automatisch en direct af. Zo verbrand je je niet zomaar aan de kookplaat en vergeet je ook nooit de kookplaat uit te doen. Ook beschikken de nieuwste inductiekookplaten over een restwarmte-indicator op elke kookzone. Als de kookplaat nog warm is, word je eraan herinnert om de kookplaat nog niet aan te raken.

Daarnaast beschikt Miele over kookplaten met de innovatieve TwinBooster-functie. Energie van twee kookzones worden hierbij gebundeld, waardoor er dubbele energie vrijkomt. Hiermee kook jij je gerechten extra snel. Ook als het gaat om gaskookplaten beschikt Miele van de nieuwste apparatuur. Lucifers en aanstekers zijn hiervoor niet meer nodig dankzij de elektronische vonkontsteking. Draai de bedieningsknop open en het gas zal ontsteken. Dit maakt het koken nog gemakkelijker. Ook beschikken de nieuwste gaskookplaten over een wokbrander. Deze brander beschikt over twee aparte vlamcircuits en een hoog vermogen. Ideaal dus voor het wokken!

Kom langs in de winkel

Wil jij ook genieten van duurzame keukenapparatuur van hoge kwaliteit? Bekijk dan de producten van Miele in een van onze winkels. Wil je liever persoonlijk advies? Maak dan van tevoren een afspraak. Meer weten over de nieuwste keukenapparaten of wil je inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis magazine en laat je inspireren.

Terug
Sluiten