Magnetrons: snel en makkelijk - Küchen Direct

Magnetrons: oneindig veel keus

Magnetrons zijn ideaal wanneer je snel en gemakkelijk een maaltijd wilt bereiden of iets op wilt warmen. Bovendien zijn magnetrons tegenwoordig met allerlei extra functies uitgerust. Zo kun je met sommige modellen vrijwel alle maaltijden klaarmaken. Of je nu een simpele magnetron wilt of een uitgebreide combi-magnetron, Küchen Direct heeft het voor je in huis. Lees hier meer over de verschillende magnetrons en de mogelijkheden.

Welke magnetron wil jij?

Een magnetron kun je zo simpel of uitgebreid krijgen als je zelf wilt. Wil jij alleen een magnetron om etenswaren op te warmen of te ontdooien, dan is een normale magnetron voldoende. Wil je ook kunnen bakken en grillen, kijk dan eens naar een combi-magnetron. Deze hebben de functies van een gewone magnetron gecombineerd met de functies van een oven. Daarnaast is het handig om rekening te houden met de hoeveelheid eten of de grootte van schalen en borden. Zo kun je namelijk makkelijk de inhoud van de magnetron bepalen wanneer je een model uitzoekt.

Verschillende programma's

De verschillende modellen hebben ook diverse programma's. Sommige magnetrons zijn slimmer dan anderen. Zo zijn er programma's die een geheugenfunctie hebben en zo precies weten op welke temperatuur en in welke tijd een bepaalde maaltijd bereid moet worden. Ook zijn veel modellen tegenwoordig uitgerust met kinderbeveiliging en een ontdooiprogramma.

Vermogen en bediening

Naast de verschillende modellen en programma's verschillen magnetrons ook in vermogen. Ook bij het vermogen is het handig om van tevoren goed te bedenken wat je wilt doen met de magnetron. Wanneer je een magnetron alleen wilt gebruiken voor ontdooien heb je namelijk een lager vermogen nodig dan wanneer je iets gaat koken of bakken. Tot slot is er ook nog keuze in de bediening van een magnetron. Hierbij is het voornamelijk de vraag wat je makkelijker en mooier vindt. Is dat tiptoetsbediening of wil je liever (draai/druk)knoppen om de magnetron te bedienen?

Kom naar de winkel

Wil jij graag een magnetron in jouw keuken waarmee je snel en gemakkelijk maaltijden bereidt? Kom dan eens naar een van onze winkels. Hier kun je de verschillende modellen met eigen ogen bekijken en bovendien al je vragen stellen aan de deskundige adviseurs van Küchen Direct.